Τα 3 ζώδια που γίνονται οι ιδανικοί σύζυγοι

26.10.2022
Τα 3 ζώδια που γίνονται οι ιδανικοί σύζυγοι
Ε, τώρα... Το "ιδανικός σύζυγος" μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες όμως ας κρατήσουμε τις κάπως πιο συμβατικές και ας δούμε τι αναφέρει η αστρολογία σχετικά με τα ζώδια που παίρνουν μερικούς περισσότερους πόντους σε αυτό τον τομέα!

Ταύρος

Αυτοί οι άνδρες είναι στιβαροί και πιστοί. Οι άνδρες Ταύροι δεν θέλουν να απατήσουν. Τους αρέσει η σταθερότητά τους και σπάνια θέλουν να ταράξουν τα νερά.

Θα είσαι τυχερή αν παντρευτείς έναν άντρα Ταύρο, καθώς θα σε τιμά όλες τις μέρες του γάμου σου. Είναι εύκολο να μιλήσεις μαζί του και δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να ζήσει τη ζωή του ως πιστός σύντροφος στη γυναίκα που αγαπά.

Τοξότης

Ο αρσενικός Τοξότης είναι εξαιρετικά ρομαντικός και θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει ευτυχισμένη. Είναι ένας πιστός και στοργικός σύντροφος, αν και μπορεί να τείνει να είναι λίγο ζηλιάρης μερικές φορές.

Το να αγαπάς αυτόν τον άντρα σημαίνει να είσαι με έναν άνθρωπο με μεγάλη καρδιά και ψυχή και δεν θα βρεις ποτέ κανέναν τόσο κοντά σου όσο τον άντρα Τοξότη.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ευχάριστος σε όλα τα επίπεδα. Ο σύζυγος Ιχθύς παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως συντρόφου και είναι αφοσιωμένος στην ιδέα τόσο της οικονομικής διασφάλισης του νοικοκυριού όσο και του να είναι ρομαντικός σύντροφος.

Ο Ιχθύς θα σου φέρει λουλούδια, θα σου μαγειρέψει δείπνο και θα σου χαρίσει τον οργασμό της ζωής σου. Μερικές φορές είναι υπερβολικά ευαίσθητος, μπορεί να χρειαστεί να του πεις να χαμογελάσει σε μια κοινωνική εκδήλωση, αλλά θα το κάνει.