Τι πιθανότητες έχεις να σε απατήσει ο σύντροφος σου ανάλογα με το ζώδιο του (Μέρος Β)

08.07.2020
Τι πιθανότητες έχεις να σε απατήσει ο σύντροφος σου ανάλογα με το ζώδιο του (Μέρος Β)
Δύσκολο πράγμα η απιστία. Ειδικά όταν είσαι το θύμα. Γι αυτό θέλεις να έχεις το κεφάλι σου όσο μπορείς πιο ήσυχο. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του EduBirdie, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του τάσεις απιστίας. Κι ενώ τα αστέρια δεν μας λένε ποιος ακριβώς θα απατήσει, μας λένε ποια ζώδια έχουν την τάση να ξεμυαλίζονται, να μην είναι τόσο αφοσιωμένα ή να είναι τόσο ρομαντικά που θα μπορούσαν να υποκύψουν στον άγνωστο που τους χαμογέλασε στο μπαρ. Και όλα αυτά ακόμα κι αν είναι ήδη σε μια σχέση. Δες παρακάτω τα αποτελέσματα της έρευνας για το ζώδιο το δικό σου και ιδίως του συντρόφου και μια εντελώς αστρολογική εξήγηση από την Taylor Andrews του Cosmopolitan για το γιατί αυτό το ζώδιο επιλέγει το δρόμο της απιστίας.

Για τα "αποτελέσματα" που αφορούν στους έξι πρώτους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, κάνε κλικ στοη σύνδεσμο. Για τους υπόλοιπους, δες παρακάτω.

Zυγός

Είναι άπιστος ο Ζυγός;

Το έβδομο αστρολογικό σύμβολο όχι μόνο χαρακτηρίζεται ως «διπλωματικό και ευγενικό», αλλά επίσης έχει μια λαχτάρα για τον ρομαντισμό. Η έρευνα του EduBirdie έδειξε ότι μόνο το 7% σκέφτηκε να συνδεθεί με κάποιον άλλο πέρα από τον σύντροφό του.

Γιατί απατά ο Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει να είναι σε σχέση. Τόσο πολύ που συχνά έχει κάποιον να περιμένει σε περίπτωση που δεν πάει καλά η τρέχουσα σχέση του. Αυτό που βλέπεις εσύ ως κόντρα, ο Ζυγός σύντροφος σου μπορεί να το δει ως σημάδι χωρισμού και προτού το καταλάβεις, θα έχει προχωρήσει στην επόμενη σχέση του γιατί θα την έχει έτοιμη.

Σκορπιός

Είναι άπιστος ο Σκορπιός;

«Ο Σκορπιός είναι απρόθυμος να αφήσει κάποιον να μπει στη ζωή του και έτσι, για προφανείς λόγους, είναι λιγότερο πιθανό να ξεκινήσει μια περιστασιακή σχέση». Μόνο το 9% έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει την απιστία αλλά ίσως θα θέλεις να ελέγξεις και για μικρο-απιστία.

Γιατί απατά ο Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι φημισμένος για τη μνησικακία του και λατρεύει την εκδίκηση. Εάν τον απατήσεις πρώτη, μην εκπλαγείς αν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Τοξότης

Είναι άπιστος ο Τοξότης;

«Εξωστρεφής από τη φύση του, ο Τοξότης είναι πιο πιθανό να αφήσει μια σχέση εάν σκέφτεί ότι η άλλη πλευρά έχει μια καλύτερη θέα». Από τους ερωτηθέντες, το EduBirdie διαπίστωσε ότι το 23% από τους Σκορπιούς έχουν απατήσει ή έχουν πλησιάσει να απατήσουν τον σύντροφό τους.

Γιατί απατά ο Τοξότης

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι παρορμητικό, τολμηρό και απρόθυμο να δεσμευτεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τοξότης είναι βέβαιο ότι θα απατήσει αλλά αν δεσμευτεί με κάποιον και αξίζει τον κόπο, μερικές φορές αναλαμβάνει η αέρινη φύση του.

Αιγόκερως

Είναι άπιστος ο Αιγόκερως;

Ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και ανεξάρτητος, γεγονός που καθιστά λιγότερο πιθανό να απατήσει τόσο εύκολα όσο και τα άλλα ζώδια. «Συνήθως δεν θα το κάνει καθώς μόλις το 11% των Αιγόκερων δήλωσαν ότι έχουν απατήσει ή πλησίασαν σε αυτό».

Γιατί απατά ο Αιγόκερως

Η αιτία έχει να κάνει με την επιτυχία στη δουλειά και στη σχέση τους. Εάν ο Αιγόκερως αποφασίσει ότι η σχέση δεν είναι σύμφωνη με τους στόχους του, μπορεί να αφοσιωθεί σε κάποιον που του φαίνεται πιο υποσχόμενος.

Υδροχόος

Είναι άπιστος ο Υδροχόος;

«Όντας τόσο βαθύς όσο και ασυμβίβαστος, ο Υδροχόος συνδέεται με άλλους σε βαθύτερο επίπεδο», οπότε οι σχέσεις μιας νύχτας είναι εκτός τραπεζιού. Το 10% δήλωσε ότι έχει απατήσει ή βρέθηκε κοντά στην απιστία.

Γιατί απατά ο Υδροχόος

Το παράξενο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου (με την καλή έννοια) μερικές φορές αισθάνεται ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει. Εάν στον Υδροχόο ξαφνικά κάνει κλικ κάποιος που μόλις γνώρισε, δεν θα τον πειράξει να υπάρχει κάποιος άλλος στο σπίτι του.

Ιχθείς

Είναι άπιστος ο Ιχθύς;

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι «συμπονετικό και συμπαθητικό», έτσι φαίνεται ότι η πίστη του παραμένει μαζί σου σε παραλίες και λίμνες. Μόνο το 12% σκέφτεται ή ασχολήθηκε με την απιστία.

Γιατί ο Ιχθύς απατά

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι το πιο ρομαντικό σημάδι του ζωδιακού κύκλου… που σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να τους ξεσηκώσει με τριαντάφυλλα, ποίηση ή ατελείωτες φιλοφρονήσεις. Εάν αποφασίσει ότι έχει γνωρίσει τον ένα και μοναδικό , ίσως δεν έχει σημασία να έχει ήδη κάποιον άλλον στη ζωή του.