Τι πιθανότητες έχει να σε απατήσει ο σύντροφος σου ανάλογα με το ζώδιο του (Μέρος Α)

07.07.2020
Τι πιθανότητες έχει να σε απατήσει ο σύντροφος σου ανάλογα με το ζώδιο του (Μέρος Α)
Το ζώδιο κάποιου μπορεί να σου πει πολλά για αυτόν. Μπορεί να αποκαλύψει πόσο καλός είναι στο κρεβάτι, αν θα κάνει επιτυχημένο γάμο, τι τον φτιάχνει και τι τον χαλάει. Και ναι, πόσο πιθανό είναι να σε απατήσει. Ας δούμε τι πιθανότητες έχει να σε απατήσει ο σύντροφος σου ανάλογα με το ζώδιο του, σύμφωνα με την Taylor Andrews του Cosmopolitan, η οποία βασίστηκε σε έρευνα του Edubirdie

Κριός

Είναι άπιστος ο Κριός;

Ως ανταγωνιστικό και δυναμικό ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός δρα από ένστικτο και είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθεί από μια σχέση για ένα φλερτ. Σύμφωνα με την έρευνα του EduBirdie, το 34% των Κριών έχει απατήσει ή έχει πλησιάσει στο να απατήσει.

Γιατί απατά ο Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, για να μην αναφέρουμε ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι εξαιρετικά παρορμητικός. Ενώ μπορεί να το ξεπεράσει, έχει την τάση να σκέφτεται χωρίς να ενεργεί.

Ταύρος

Είναι άπιστος ο Ταύρος;

Το σούπερ αισθησιακό και πρακτικό ζώδιο της γης. Ο Ταύρος πατάει στο έδαφος και είναι αξιόπιστος, οπότε μόνο το 17% από αυτούς έχουν απατήσει ή έχουν πλησιάσει στην απιστία ενώ η ισχυρή πλειοψηφία πιστεύει στη μονογαμία.

Γιατί απατά ο Ταύρος;

Ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος έχει να κάνει με την ευχαρίστηση. Το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τα ακριβά σεντόνια και ναι, το σεξ. Μερικές φορές οι ηδονιστικές του τάσεις τον ξεπερνάνε.

Διάβασε και αυτό: Αυτά είναι τα 3 πιο τεμπέλικα ζώδια

Δίδυμοι

Είναι άπιστος ο Δίδυμος;

«Οι άνθρωποι που ανήκουν στους Δίδυμους προτιμούν συνήθως τις εύκολες σχέσεις, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι σχεδόν το 31% από αυτούς έχουν απατήσει ή έχουν πλησιάσει για να απατήσουν τον σύντροφο τους». Δεν είναι και το καλύτερο.

Γιατί απατά ο Δίδυμος

Ως σούπερ κοινωνικό ζώδιο, ο Δίδυμος βαριέται εύκολα. Αν και έχει αρκετά ενδιαφέροντα και χόμπι που καλύπτουν δύο άτομα, χαρακτηρίζεται από τη διπλή προσωπικότητα και ακόμη και αν η μία από τις προσωπικότητές του είναι υπέρ της μονογαμίας, η άλλη μπορεί να μην είναι.

Καρκίνος

Είναι άπιστος ο Καρκίνος;

«Συναισθηματικό και συμπονετικό, αυτό το ζώδιο του νερού, καθοδηγείται από τον τρόπο με τον οποίο φροντίζει τους ανθρώπους γύρω του. Πιστό στα συναισθήματά του και στη δέσμευση, μόνο το 13% των Καρκίνων έχουν απατήσει ή έχουν πλησιάσει να απατήσουν, με τους περισσότερους να παραμένουν πιστοί».

Γιατί απατά ο Καρκίνος;

Οι Καρκίνοι δεν είναι καλοί στην αντιμετώπιση συγκρούσεων καθώς όταν πληγώνονται τείνουν να επιτίθενται με τις δαγκάνες τους. Και ενώ αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να αποκτήσεις μερικές «γρατζουνιές», μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα φτάσει στα άκρα για να σε πληγώσει.

Λέων

Είναι άπιστος ο Λέων;

«Ο Λέων λατρεύει το δράμα και η φλογερή προσωπικότητα του θα δράσει για να το δείξει». Σχεδόν 36% από αυτούς είτε έχουν απατήσει είτε πλησιάσει να το κάνουν (το υψηλότερο ποσοστό στη λίστα!).

Γιατί ο Λέων απατά

Ο Λέων έχει να κάνει με τα φώτα της δημοσιότητας και αν δεν ανταμείβεις το λιοντάρι σου με αρκετά χειροκροτήματα, μπορεί να κατευθυνθεί προς τη βάση των θαυμαστών του για να επιλέξει κάποιον που το κάνει.

Αυτό το διάβασες; Είσαι Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι

Παρθένος

Είναι άπιστος ο Παρθένος;

Γνωστός ως πιστός και πρακτικός σύντροφος, μόνο το 6% των Παρθένων έχει σκεφτεί να απομακρυνθεί από μια σχέση. Μήπως πρέπει να βρεις έναν Παρθένο τώρα;

Γιατί απατά ο Παρθένος;

Ο Παρθένος αναζητά την τελειότητα και αν δεν πληροίς τα πρότυπα, θα βρει κάποιον που θα το κάνει. Συνήθως, θα σε χωρίσει πριν σε απατήσει.