Αυτά είναι τα 3 πιο τεμπέλικα ζώδια

06.07.2020
Αυτά είναι τα 3 πιο τεμπέλικα ζώδια
Σε όλες μας αρέσει μια χαλαρή Κυριακή που τεμπελιάζουμε στο σπίτι μας με νόστιμα σνακ και έναν μαραθώνιο σειρών στην τηλεόραση, αλλά είσαι ανάμεσα σε αυτούςς που θέλουν να έχουν μια τεμπέλικη ​​Κυριακή κάθε δεύτερη μέρα της εβδομάδας;

Ίσως αυτό είναι λίγο υπερβολικό. Σκέψου όμως. Καταβάλλεις την καλύτερη προσπάθειά σου σε αυτό που κάνεις κάθε μέρα;

Εάν η καθημερινότητα σου διακρίνεται από μια έλλειψη προσπάθειας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ανήκεις σε ένα από τα πιο τεμπέλικα ζώδια! (Δεν θα προτείναμε να προσθέσεις αυτή τη λεπτομέρεια στο βιογραφικό σου).

Ποια, λοιπόν, είναι τα πιο τεμπέλικα ζώδια, σύμφωνα με την Jill Zwarensteyn του Your Tango ;

Λέων

Αγαπητή Λιονταρίνα, δεν μπορείς απλά να περνάς τη ζωή σου με βάση το να είσαι γοητευτική και να σε αγαπάνε!

Είσαι δημιουργικά ταλαντούχα και λατρεύεις να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Οι πιθανότητες είναι να έχεις σκεφτεί ή να ασχολείσαι ήδη με κάποια δουλειά ως ηθοποιός / τραγουδίστρια/ lifestyle blogger / προσωπικότητα YouTube.

Μπορεί να απολαμβάνεις τα φώτα της δημοσιότητας , αλλά όχι τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να φτάσεις εκεί. Η τεμπελιά αναφέρεται ως η επίσημη αδυναμία του ζωδίου του Λέοντα, καθιστώντας σε ως πρωταρχική υποψήφια για ένα από τα πιο τεμπέλικα - αν όχι το πιο τεμπέλικο - ζώδια.

Είσαι παθιασμένη και δημιουργική, που είναι εξαιρετικές ιδιότητες για να γίνεις το γεννημένο αστέρι που είσαι (ή που θέλεις να γίνεις). Αλλά χωρίς σκληρή δουλειά, θα παρακολουθείς πάντα πίσω από τα παρασκήνια.

Δες και αυτό: Τα παπούτσια που θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη και πιο αδύνατη

Υδροχόος

Ίσως να εκπλαγείς που βλέπεις τον Υδροχόο ως ένα από τα πιό τεμπέλικα ζώδια.

Σε τελική ανάλυση, σου αρέσει να αγωνίζεσαι για σκοπούς και είσαι αληθινή ανθρωπίστρια. Και τα δύο απαιτούν ισχυρό επίπεδο σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που θέλεις να κάνεις μια θετική διαφορά στον κόσμο, δεν τα καταφέρνεις πάντα στο πραγματικό κομμάτι της δουλειάς που απαιτείται.

Θα φροντίσεις να ανεβάσεις tweet για τους σκοπούς που σε ενδιαφέρουν, αλλά δεν θα γίνεις εθελόντρια ή δεν θα διαθέσεις χρόνο για να βοηθήσεις. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν είσαι οπαδός κάθε είδους πληκτικής ή βαρετής κατάστασης, η οποία, ας το παραδεχτούμε, μπορεί να απαιτεί σκληρή δουλειά.

Εάν θέλεις πραγματικά να αρχίσεις να βοηθάς τον κόσμο, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να εργάζεσαι με συνέπεια και όχι μόνο να υποστηρίζεις στα λόγια.

Τοξότης

Ακόμα και η αναφορά στην ιδέα του περιορισμού της ζωής σου είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ένα κόμπο στο στομάχι.

Αγαπάς την ελευθερία σου, ειδικά αν σημαίνει ότι ταξιδεύεις. Το να είσαι σκληρά εργαζόμενη σημαίνει ότι πρέπει να είσαι συνεπής και να παραμένεις αφοσιωμένη σε αυτήν τη δουλειά. Για εσένα, η σκληρή δουλειά έχει έναν τρόπο να σε κάνει να νιώσεις περιορισμένη στη ζωή σου.

Δεν είναι ότι δεν θέλεις να δουλέψεις, αλλά δεν προσφέρεσαι να αυξήσεις τους ρυθμούς σου και να προσφερθείς εθελοντικά για επιπλέον χρόνο ή να αναλάβεις περισσότερη δουλειά από ότι πρέπει.

Ως Τοξότης, εκτιμάς την ελευθερία σου στο σημείο να κάνεις μόνο ότι πρέπει να κάνεις. Κάποιος που είναι σκληρά εργαζόμενος προτίθεται να κάνει αυτό το επιπλέον μίλι, ενώ εσένα το μυαλό σου είναι μόνο σε μίλια αεροπορικών εταιρειών.