Τα παπούτσια που θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη και πιο αδύνατη | μοδα , fashion news | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΜΟΔΑ / FASHION NEWS
8:00
3/7/2020

Τα παπούτσια που θα σε κάνουν να φαίνεσαι ψηλότερη και πιο αδύνατη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χρειάζεται μια μόνο έξυπνη αγορά για να αφαιρέσεις πόντους από τη σιλουέτα σου και να προσθέσεις στο ύψος σου!

Καλή η δίαιτα, αλλά για να έρθουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα της χρειάζεται καιρός. Και να έχεις ένα σημαντικό event, ή οτιδήποτε που περιμένεις καιρό και θέλεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή, χρειάζονται και μερικά tips και tricks για να τα καταφέρεις.

Δες και αυτό: Τι να φορέσεις αν έχεις παραπάνω πόντους στην κοιλιά

Έχουμε ξαναμιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να "κλέψεις" πόντους από τη σιλουέτα σου με μια μόνο κίνηση, αλλά τι μπορείς να κάνεις σε ό,τι αφορά τα παπούτσια σου. Ήξερες ότι, εκτός από το να φορέσεις ψηλοτάκουνα, υπάρχει άλλο ένα tip που θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι πιο ψηλή και αδύνατη;

Τα nude παπούτσια έχουν αυτή τη δύναμη να σε βοηθήσουν να το καταφέρεις, και ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι επειδή μοιάζουν σαν “συνέχεια” του ποδιού σου, χαρίζοντας σου ύψος. Βέβαια, αξίζει να πούμε ότι ο τόνος του δέρματος δεν είναι ο ίδιος για όλες τις γυναίκες, γι'αυτό θα πρέπει να κάνεις την έρευνα σου για να βρεις την ιδανική απόχρωση για εσένα συγκεκριμένα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Which pumped-up neutral will you add to your palette? #ANNY105 #StuartWeitzman #SWPalette

A post shared by STUART WEITZMAN (@stuartweitzman) on Apr 6, 2019 at 9:50am PDT

Αν δε θέλεις να φορέσεις ψηλοτάκουνα για τον οποιοδήποτε λόγο, ή δεν μπορείς να τα περπατήσεις άνετα, επίσης βοηθητικά είναι και τα nude flats. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ