Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο και πώς θα σε επηρεάσουν

03.07.2020
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο και πώς θα σε επηρεάσουν
Οι ανάδρομοι κύκλοι συνήθως προκαλούν πανικό δεδομένου ότι οι πλανήτες μπορούν να κάνουν να πάει λάθος κάτι που ούτως ή άλλως έχει την τάση να πάει λάθος. Αν και αυτό δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, είναι εύκολο να παγιδευτείς στο χάος. Ο αστρολογικός καιρός είναι γεμάτος δράση, αλλά το να γνωρίζεις ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Ιούλιο του 2020, θα σου ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα για το τι να περιμένεις.

Εάν η πρώτη σου σκέψη όταν ακούς τη λέξη «ανάδρομος» είναι ο Ερμής, δεν είσαι η μόνη. Οι ανάδρομοι κύκλοι βάζουν τους πλανήτες ανάποδα και είναι επίσης απίστευτα αποκαλυπτικοί. Ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις έναν ανάδρομο κύκλο είναι να τον χρησιμοποιήσεις ως περίοδο αναθεώρησης και προβληματισμού.

Τον Ιούλιο, θα υπάρξουν συνολικά πέντε ανάδρομοι πλανήτες, αλλά εκτός από τις ενέργειες πριν και μετά την έκλειψη, ο αστρολογικός καιρός δεν θα χρησιμεύσει ακριβώς ως ευκαιρία για να πάρεις ανάσα.

Η ανάδρομη τρέλα ξεκίνησε στις 9 Απριλίου όταν η απολαυστική Αφροδίτη εισήλθε στην ανάδρομη σκιά της στους Διδύμους.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης διήρκεσε περίπου ένα μήνα και τελείωσε στις 25 Ιουνίου, αλλά οι επιπτώσεις μετά την ανάδρομη πορεία συνεχίζονται έως ότου η Αφροδίτη αφήσει την ανάδρομη σκιά της στις 29 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι θέματα που αφορούν τις σχέσεις, τα οικονομικά και τις αξίες σου, θα συνεχίσουν να παραμένουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ταυτόχρονα, ο Ερμής είναι ανάδρομος επί του παρόντος μέσω του Καρκίνου και κινείται μέχρι να σταθεί απέναντι στις 12 Ιουλίου και αυτό καθιστά αυτόματα αυτή τη σεζόν που κυβερνάται από το φεγγάρι, πολύ πιο νοσταλγική. Ο συναισθηματικός Ερμής που θα είναι ανάδρομος στον Καρκίνο όχι μόνο θα σου δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειας σου, αλλά θα σε διευκολύνει επίσης να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Την 1η Ιουλίου, ο ανάδρομος Κρόνος επανήλθε στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ο Λόρδος του Κάρμα ταξιδεύει μέσω του ζωδίου το οποίο κυβερνά, για τα επόμενα 27 έως 29 χρόνια. Δίκαιος και παραδοσιακός, ο Κρόνος θα συνεχίσει να αναδιαρθρώνει τα προσωπικά και επαγγελματικά σου θέματα έως ότου εισέλθει στον Υδροχόο τον Δεκέμβριο. Ο τυχερός Δίας - ο πλανήτης της πίστης και της αφθονίας - είναι επίσης ανάδρομος στον Αιγόκερω, ενισχύοντας το έργο που κάνει ο Κρόνος παράλληλα με τον ισχυρό Πλούτωνα.

Ο Πλούτωνας - ο πλανήτης του θανάτου, του μετασχηματισμού, της δύναμης και όλων κάτω από την επιφάνεια - είναι επίσης ανάδρομος μέσω του Αιγόκερω έως τις 4 Οκτωβρίου. Και με τη βοήθεια του Κρόνου και του ανάδρομου Δία, ο Πλούτωνας θα ρίξει φως σε προσωπικότητες που έχουν καταχραστεί τη δύναμή τους προκειμένου να ανοικοδομήσουν συστήματα και δομές από τη βάση προς τα πάνω. Θυμήσου, ο Αιγόκερως ενεργεί με ειλικρίνεια και ακεραιότητα και αυτή η παραδοσιακή ενέργεια εκφράζεται επί του παρόντος μέσω του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα. Τέλος, ο Ποσειδώνας είναι επίσης ανάδρομος στο ζώδιο της κυριαρχίας του, τους Ιχθείς, έως τις 28 Νοεμβρίου και ο Χείρων - ο τραυματισμένος θεραπευτής - θα είναι ανάδρομος στον Κριό στις 11 Ιουλίου.

Παρόλο που αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, πρέπει να εξετάσουμε αυτές τις ανάδρομες πορείες από διαφορετική οπτική γωνία. Παρέχουν την ευκαιρία να ηρεμήσεις, να επιβραδύνεις και να χρησιμοποιήσεις αυτήν την περίοδο για να ξαναεπισκεφτείς το σημείο όπου βρισκόσουν και να επανεκτιμήσεις την πορεία σου.