Τα 3 ζώδια που θα έχουν μεγάλες αισθηματικές ευκαιρίες μέσα στον Ιούλιο

02.07.2020
Τα 3 ζώδια που θα έχουν μεγάλες αισθηματικές ευκαιρίες μέσα στον Ιούλιο
To να πέσεις στα δίχτυα του έρωτα είναι εύκολο, ειδικά το καλοκαίρι. Ο Ιούλιος είναι γεμάτος δράση με διελεύσεις, μερικές από τις οποίες είναι εξαιρετικά ισχυρές - όπως η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου - και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για αγάπη αυτόν τον μήνα, ειδικά επειδή ο Ιούλιος του 2020 θα είναι ο πιο ρομαντικός για όσους ανήκουν στα ζώδια του Κριού, του Ζυγού και του Τοξότη. Όσοι έχουν αυτά τα ζώδια στους αστρολογικούς τους χάρτες, θα έχουν έναν καλό μήνα στα αισθηματικά τους, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily.

Κριός

Oι τελευταίοι δύο μήνες ήταν άσχημοι, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει, Κριέ. Επιπλέον, οι επιπτώσεις της σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω - που θα πυροδοτήσουν τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, του επαγγελματισμού και των αρχών σας - θα σε κάνουν να νιώσεις μια στιγμιαία αίσθηση ανακούφισης μόλις ο ήλιος μετατοπιστεί στο αδερφό σου ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα, στις 22 Ιουλίου. Βρίσκεσαι στο στοιχείο σου, τη φωτιά και ο ήλιος θα ακτινοβολεί απευθείας μέσω του εκφραστικού σου πέμπτου Οίκου του πάθους, της αγάπης και του ρομαντισμού. Ο πέμπτος Οίκος είναι επίσης η καρδιά του αστρολογικού σου χάρτη, έτσι μπορείς πιθανώς να φανταστείς τι συμβαίνει όταν ο ήλιος ενεργοποιεί και αναζωογονεί αυτήν την περιοχή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται επίσης στον τρίτο Οίκο των άμεσων κύκλων και της επικοινωνίας σου, οπότε μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις τα λόγια σου για να πάρεις αυτό που επιθυμείς.

Ζυγός

Ο ρομαντισμός είναι η κύρια συγκίνησή σου στη ζωή, Ζυγέ. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου θα είναι πιθανώς το πιο δύσκολο κομμάτι του μήνα για εσένα, λαμβάνοντας υπόψη τις υπερφορτωμένες ενέργειες που τη συνοδεύουν, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά για να κοιτάξεις μπροστά σου. Ο πλούσιος πλανητικός κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σου της αγάπης, οπότε εκτός από το να αισθανθείς ξανά ο εαυτός σου, θα σου δώσει επίσης μια γλυκιά έκρηξη ρομαντικής έμπνευσης, χάρη στη θεά της αγάπης. Ο ήλιος θα εισέλθει επίσης στον παιχνιδιάρικο Λέοντα στις 22 Ιουλίου και αυτό θα ενεργοποιήσει και θα αναζωογονήσει τον ενδέκατο Οίκο των φίλων σου, δίνοντας σου μεγάλη ενέργεια για κοινωνικοποίηση.

Τοξότης

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, Τοξότη. Και παρόλο που οι αξίες και η αυτοεκτίμηση σου, αποτελούν προτεραιότητα για σένα αυτό το μήνα - χάρη στη σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου – το σύμπαν σου δίνει επίσης ευκαιρία να δουλέψεις στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της γοητείας, της αγάπης και των σχέσεων - θα βρίσκεται ήδη στον αφοσιωμένο έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου και αυτό θα σου φέρει την πολύ απαραίτητη άνεση στις προσωπικές σου συνεργασίες. Ο ήλιος θα μεταβεί επίσης στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου μέσω του εκτεταμένου ένατου Οίκου της σοφίας, της φιλοσοφίας και της ευκαιρίας, κάτι που είναι υπέροχο για τον προγραμματισμό της επόμενης περιπέτειας σου.