Ο Άρης μπαίνει στον Κριό και αυτά τα 5 ζώδια θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές το επόμενο εξάμηνο

10.07.2020
Ο Άρης μπαίνει στον Κριό και αυτά τα 5 ζώδια θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές το επόμενο εξάμηνο
O Άρης εκτός από το ότι θα γίνει ανάδρομος αυτό το φθινόπωρο, θα βρίσκεται στον Κριό για πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, δίνοντάς μας έξι μήνες για να περάσουμε μέσα από τις φλόγες του. Το καλύτερο που θα κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε στην έντονα σέξι ενέργεια και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε πώς ο Άρης στον Κριό επηρεάζει τη σεξουαλική σου ζωή ειδικά εάν είσαι ένα από τα ζώδια που θα αισθάνθούν περισσότερο αυτήν την κάψα. Ιδού λοιπόν τα 5 ζώδια που έχουν μπροστά τους έξι καυτούς μήνες και γεμάτους σεξ, σύμφωνα με τα όσα γράφει η Nina Kahn στο Bustle.

Κριός

Aπόλαυσε, Κριέ, τους επόμενους μήνες την πιο σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση, έκδοση του εαυτού σου. Μαθαίνεις ότι αξίζεις να ακολουθήσεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Ένας καλός τρόπος για να εξαργυρώσεις τη σεξουαλική σου ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για σόλο σεξ επειδή η εξερεύνηση του σώματός σου μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις ακριβώς τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει. Δώσε προτεραιότητα στις σεξουαλικές ανάγκες και τα πάθη σου και μην φοβηθείς να πεις στον σύντροφο σου ποιες ακριβώς είναι αυτές.

Διάβασε και αυτό: 4 συμβουλές για απολαυστικό σεξ μετά τα 45

Παρθένος

Αυτή είναι μια εξαιρετικά σέξι περίοδος για εσένα, Παρθένε, καθώς σε ενδιαφέρει να εξερευνήσεις την ερωτική πλευρά σου πολύ περισσότερο από ότι συνήθως. Τους επόμενους μήνες, θα λαχταράς το έντονα παθιασμένο σεξ αλλά και συγχρόνως βαθιά οικείο, οπότε ψάχνεις για καυτές, παθιασμένες σχέσεις και όχι για one night stand ξεπέτες. Επειδή η ένταση της σεξουαλικής σου ζωής μπορεί να έχει ένα μάλλον υπερβατικό συναίσθημα, μπορεί να είναι εύκολο να χαθείς σε αυτό. Αρκεί να κρατάς τις αισθήσεις σου υπό έλεγχο και μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να μεταμορφωθεί από το πάθος και την ευχαρίστηση.

Ζυγός

Παίρνεις έναν πιο κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σου τώρα, Ζυγέ και αυτή η νέα σεξουαλική εμπιστοσύνη είναι πιθανό να φέρει εσένα και τον σύντροφό σου, ακόμη πιο κοντά. Εάν είσαι σε μια σχέση, βάλε μπροστά τις ανάγκες σου και φρόντισε να αντιμετωπίσεις τυχόν μόνιμα ζητήματα στη σεξουαλική σου ζωή. Εάν είσαι single, μπορεί να νιώσεις όλο το σαρκικό σου πάθος να διοχετεύεται σε ένα άτομο, οπότε μην φοβάσαι να νιώσεις αποκλειστικότητα. Η μονογαμία δεν χρειάζεται να είναι βαρετή.

Τοξότης

Η φανταχτερή φύση σου φωτίζεται από τον Άρη στον Κριό και αναζητάς ευχαρίστηση σε κάθε στροφή. Να θυμάσαι ότι το sex appeal σου δεν χρειάζεται να προορίζεται μόνο για την κρεβατοκάμαρα. Οπότε, Τοξοτίνα, μπορείς να πειραματιστείς με ρούχα που σε κάνουν να αισθάνεσαι ερωτικά και να φλερτάρεις όποτε χρειάζεται. Αυτήν τη στιγμή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ακούσεις το σώμα σου και να ακολουθήσεις τις παρορμήσεις σου όταν πρόκειται για ευχαρίστηση, οπότε μην φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση ή να στείλεις το πρώτο SMS εάν σε προσεγγίσει κάποιος και αισθανθείς τη χημεία.

Αυτό το είδες; Με αυτούς τους τρόπους θα κάνεις τα προκαταρκτικά (ακόμη) καλύτερα

Ιχθείς

Ο Άρης στον Κριό αναδεικνύει την πιο αισθησιακή πλευρά σου και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τις σαρκικές απολαύσεις. Αύξησε τον παράγοντα της πολυτέλειας στη σεξουαλική σου ζωή τους επόμενους μήνες - απόλαυσε ένα νέο φανταχτερό sex toy, επένδυσε σε μεταξένια σεντόνια ή φόρεσε τα πιο σέξι εσώρουχα κάτω από τα ρούχα σου στο επόμενο ραντεβού σου. Τα συναισθήματά σου συνήθως βρίσκονται στο προσκήνιο όταν πρόκειται για σεξ, αλλά τώρα είναι η στιγμή να αφήσεις το σώμα σου να πάρει πρωτοβουλία.