Με αυτούς τους τρόπους θα κάνεις τα προκαταρκτικά (ακόμη) καλύτερα | σχεσεις & sex , sex | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / SEX
13:40
28/11/2019

Με αυτούς τους τρόπους θα κάνεις τα προκαταρκτικά (ακόμη) καλύτερα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρεις τρόποι να αναζοωγονήσεις τη σεξουαλική σας ζωή

Είτε τα υποτιμάς είτε όχι, η πραγματικότητα είναι ότι τα φιλιά και το ερωτικό παιχνίδι είναι τα απαραίτητα προκαταρκτικά που σε βάζουν στο κλίμα πολύ πιο εύκολα και έντονα.

Δες και αυτό: Αυτά είναι τα οφέλη του συχνού σεξ

 

Δυστυχώς, μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν αφιερώνει τον απαιτούμενο χρόνο στα φιλιά, τα χάδια και τις αγκαλιές και αν ανήκεις και εσύ σε αυτό το μερίδιο, μήπως έχει φτάσει η ώρα να αναθεωρήσεις τη σημασία των σωστών προκαταρκτικών, σε διάρκεια και ποιότητα;

Αυτό το είδες; Γιατί οι γυναίκες κάνουν λιγότερο σεξ όσο μεγαλώνουν;

 

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι μικρές κινήσεις που (κακώς) υποτιμάς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;

Αργό και βασανιστικό φιλί
Μην μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό. Μπορείς να ξεκινήσεις πολύ απαλά, και να πάρεις τον χρόνο σου. Η γλώσσα είναι ένας αρκετά δυνατός μυς και θέλει και εκείνος τον χρόνο του. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεις στο φιλί, τόσο πιο έντονο καταλήγει να γίνεται και να σε κάνει να θέλεις να περάσεις από τα προκαταρκτικά, στο κυρίως πιάτο. Μην το βιάζεσαι λοιπόν.

Λαιμός και δάγκωμα
Δεν είσαι βαμπίρ για να δαγκώνεις αδιακρίτως, αλλά ο λαιμός είναι ένα σημείο του σώματος με πολύ ευαίσθητες νευρικές απολήξεις. Και αποτελεί το πλέον αγαπημένο σημείο διέγερσης για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω. Τα ελαφριά δαγκωματάκια (πάντα με προσοχή) στα χείλη, τον λοβό και τον λαιμό μπορεί να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Πρωτοβουλίες και στο σεξ και στα προκαταρκτικά
Αν είσαι εσύ εκείνη που παίρνει πιο εύκολα την πρωτοβουλία και έχει το πάνω χέρι στο σεξ, άλλαξε τα καθιερωμένα και άσε εκείνον να κάνει ό,τι νομίζει. Αν ισχύει το αντίστροφο, ανάλαβε και κυριάρχησε. Μπορεί να ανακαλύψεις έναν ρόλο που σου ταιριάζει απόλυτα και δεν το ήξερες. Παιχνίδια, όπως το dirty talk και η χρήση ερωτικών βοηθημάτων, δε χρειάζεται να υπάρχουν μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορούν να αναβαθμίσουν τα προκαταρκτικά και να σε προετοιμάσουν ιδανικά για τη στιγμή της διείσδυσης. Εξάλλου, δεν υπάρχουν κανόνες στο πώς και πότε θα κάνεις κάτι. 

Διάβασε επίσης: Τα tips που (σίγουρα) θα σε οδηγήσουν σε οργασμό

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ