Ροζ πανσέληνος: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

06.04.2023
Ροζ πανσέληνος: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο
H ροζ πανσέληνος πραγματοποιείται στις 6 Απριλίου στο ζώδιο του Ζυγού και θα ρίξει φως στους πόθους των ζωδίων για στενές συνδέσεις.

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που προωθεί την ίση μεταχείριση των ανθρώπων με την έννοια του ότι παίρνεις αυτό που δίνεις, επομένως συμπεριφέρεσαι στους άλλους όπως θέλεις να σου φέρονται. Ωστόσο, ως το αντίθετο ζώδιο του Κριού, αυτή η ενέργεια μπορεί να προκαλέσει ένταση ανάμεσα στην επιθυμία σου για αυτονομία και την αλληλεξάρτηση. Τα 3 παρακάτω ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη ροζ πανσέληνο, θα ψάξουν να βρουν ισορροπία με τρόπους που έχουν να κάνουν περισσότερο με τις παρασκηνιακές αναζητήσεις έναντι της κοινωνικής δικτύωσης.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Ταύρος

Στις 6 Απριλίου, η πανσέληνος θα σε φέρει αντιμέτωπη με τις τρέχουσες συνήθειες, τις πρακτικές και τις τελετουργίες σου. Ως ζώδιο της Αφροδίτης, σου αρέσει να περιβάλλεις τον εαυτό σου με μικρές απολαύσεις στην καθημερινή σου ζωή, ακόμα κι αν είναι τόσο απλό όσο το επιδόρπιο μετά το δείπνο. Η πανσέληνος σε ενθαρρύνει να σκεφτείς πώς δημιουργείς χώρο για ευχάριστες στιγμές, ανάμεσα στην επιθυμία σου να χειρίζεσαι τις ευθύνες σου και να μην τις αφήνεις για αργότερα.

Σκορπιός

Η πανσέληνος αυτού του μήνα στρέφει την προσοχή σου προς τα μέσα σου, Σκορπιέ και υπογραμμίζει ότι πρέπει να αφήνεις χρόνο για απομόνωση και ανάκαμψη. Για σένα ο χρόνος απομόνωσης είναι καλύτερος όταν επιτρέπεις στον εαυτό σου να επιδοθεί σε πράγματα που έχεις την τάση να παραβλέπεις ή να παραμελείς. Το να παρακολουθείς ριάλιτι στην τηλεόραση, να βάφεις τα δάχτυλα των ποδιών σου ή να περνάς ώρες στο τηλέφωνο με μια φίλη που βρίσκεται σε απόσταση, σου φαίνεται σαν αυτοφροντίδα και αυτό είναι εντάξει.

Ποια θα είναι η πιο ερωτική μέρα του 2023 για το ζώδιό σου

Ιχθύες

Καθώς η πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει τον όγδοο Οίκο σου στις 6 Απριλίου, θα κληθείς να δημιουργήσεις συνθήκες ισορροπίας όσον αφορά το πώς θα εμφανίζεσαι στους άλλους. Είτε πρόκειται για τον χρόνο, τα χρήματά σου ή την ενέργειά σου, πρέπει να υπάρχει ισότιμη ανταλλαγή στις σχέσεις σου, Ιχθύ και αυτή η πανσέληνος σε προσκαλεί να σκεφτείς πόσο ισορροπημένη είναι η ζυγαριά.