Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη ρoζ πανσέληνο

07.04.2023
Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη ρoζ πανσέληνο
Χθες είχαμε τη (ροζ) πανσέληνο του Απριλίου και υπάρχουν κάποιοι που νιώθουν ήδη (και να νιώθουν για καιρό) την επίδρασή της.

H άνοιξη έχει μπει για τα καλά και εκτός από την άφθονη γύρη, αυτή η εποχή προσφέρει μια ευκαιρία να αφήσεις τη γκρίζα χειμερινή διάθεση και να αναζητήσεις νέες περιπέτειες. Στις 6 Απριλίου ήρθε η ροζ πανσέληνος που θα βοηθήσει στην αναζήτηση και τα τέσσερα παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, θα βρουν τον χρόνο για να συναναστραφούν περισσότερο με τους δικούς τους ανθρώπους ή να δημιουργήσουν νέες σχέσεις καθώς η επιθυμία τους για σύνδεση θα είναι μεγάλη.

Κριός

Είναι η σεζόν σου, Κριέ, αλλά στις 6 Απριλίου θα στρέψεις την προσοχή σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια παράκαμψη από τις προσωπικές φιλοδοξίες σου, ωστόσο είναι μια στιγμή για να επανασυνδεθείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Ενώ είσαι υπερήφανη που είσαι απίστευτα αυτάρκης, μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα όταν επιτρέψεις στην κοινότητά σου να σε ανεβάσει και να σε υποστηρίξει. Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς και το να ζητάς βοήθεια δεν σε κάνει λιγότερο ικανή να πετύχεις τους στόχους σου.

Καρκίνος

Στις 6 Απριλίου, θα προσκληθείς να συνδεθείς στενά με τους συγγενείς, τους συγκάτοικους ή τους γείτονες, καθώς η πανσέληνος αναδεικνύει τον τέταρτο Οίκο σου. Ως ο σπιτόγατος του ζωδιακού κύκλου, είναι σημαντικό το περιβάλλον σου να σε γεμίζει με άνεση και παρηγοριά και οι συνδέσεις που έχεις δημιουργήσει, το μόνο που κάνουν είναι να προσθέτουν στην προσωπική απόλαυση σου.

Ζυγός

Η πανσέληνος αυτού του μήνα ρίχνει φως στην επιθυμία σου για σύνδεση, αρμονία και ισορροπία, Ζυγέ, που είναι τα αγαπημένα σου πράγματα. Η εποχή του Κριού έχει φέρει πολλές δυναμικές, νέες συνδέσεις στη ζωή σου και αυτή η πανσέληνος είναι μια στιγμή για να επιστρέψεις στην εστίαση στον εαυτό σου. Βεβαιώσου ότι δεν βασίζεσαι υπερβολικά σε άλλους ανθρώπους για να νιώσεις πληρότητα καθώς η σχέση σου με τον εαυτό σου είναι ο πιο πολύτιμος δεσμός που θα έχεις ποτέ.

Αιγόκερως

Στις 6 Απριλίου, το φεγγάρι θα φωτίσει τον δέκατο Οίκο της καριέρας και της φήμης σου, θέτοντας τη δουλειά σου στο επίκεντρο. Τώρα είναι η ώρα να μοιραστείς οποιαδήποτε από τις δημιουργικές σου επιδιώξεις με πολύ δημόσιο τρόπο, Αιγόκερε, και η επιρροή της Αφροδίτης σε αυτή την πανσέληνο, διασφαλίζει ότι θα γίνει καλά αποδεκτή από τις μάζες. Μπορεί επίσης να ενώσεις τις δυνάμεις σου με έναν συνάδελφο ή φίλο, επιτρέποντάς σου να προγραμματίσεις μελλοντικές συνεργασίες ή επαγγελματικές προσπάθειες.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.04.2023 - 08:28