Έχουμε ανάδρομο Ουρανό - Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

20.08.2020
Έχουμε ανάδρομο Ουρανό - Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
To ανάδρομο τρένο του 2020 συνεχίζει την πορεία του και ο πιο πρόσφατος πλανήτης που μπαίνει στο ταξίδι είναι ο Ουρανός, γνωστός ως «ο μεγάλος αφυπνιστής» στην αστρολογία. Ο ανάδρομος Ουρανός ξεκίνησε την πορεία του στις 15 Αυγούστου και θα φέρει πέντε μεγάλους μήνες επανεκτίμησης και συνειδητοποίησης που θα μας κάνουν να αγκαλιάσουμε τα πιο μοναδικά μέρη του εαυτού μας. Ο Ουρανός είναι ένας από τους εξωτερικούς πλανήτες στην αστρολογία, που σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει πάντα τόσο έντονα όσο οι προσωπικοί πλανήτες, αλλά για τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Ουρανού το 2020, αυτό το φαινόμενο θα φέρει μερικές σημαντικές αλλαγές και κάποιες προκλήσεις. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που σύμφωνα με το Bustle, θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ουρανό;

Λέων

Εάν έχεις την τάση να το παίζεις εκ του ασφαλούς στη δουλειά, Λέοντα, ετοιμάσου να δώσεις προσοχή στην ικανότητά σου να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Ενώ μπορεί να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις κάποιες απροσδόκητες περιστάσεις όσον αφορά τη θέση σου στην επαγγελματική σου ζωή και τα θεμέλια της προσωπικής σου ζωής, προσπάθησε να δεις αυτές τις προκλήσεις ως ευκαιρία να υιοθετήσεις έναν νέο τρόπο να κάνεις πράγματα και μια δικαιολογία για να πάρεις την ευκαιρία για κάτι το οποίο συνήθως αποφεύγεις. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο σου να ανταγωνίζεσαι να βρεθείς στο επίκεντρο ή να διακινδυνεύεις τη δημόσια εικόνα σου, αλλά μαθαίνεις ότι το να παίζεις εκ του ασφαλούς όλη την ώρα, δεν είναι πλέον επιλογή.

Σκορπιός

Αυτή η ανάδρομη πορεία σου δίνει την ευκαιρία, Σκορπίνα να μεταμορφώσεις πλήρως τη φύση των στενότερων σχέσεων μια προς μια. Είναι τρομακτικό να είσαι ευάλωτη, αλλά αν αποκτήσεις το θάρρος να αποκαλύψεις νέες πλευρές του εαυτού σου στον σύντροφό σου, τότε θα είναι πιο πιθανό να σου ανοιχτεί και αυτός με νέους τρόπους. Αυτό θα μπορούσε να σας φέρει σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας και εμπιστοσύνης που θα βοηθήσει τη σχέση να αναπτυχθεί μακροπρόθεσμα. Και ενώ η επικοινωνία και η αυτο-έκφραση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για εσένα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου (ενώ ο Ερμής γίνεται ανάδρομος μέσω του ζωδίου σου), όσο συνεχίζεις να τιμάς την προσωπική σου αλήθεια και να δίνεις προτεραιότητα στην ανοιχτή επικοινωνία στις σχέσεις, θα βρεις έναν τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία και να ενισχύσεις τους δεσμούς σου.

Υδροχόος

Καθώς το ζώδιο σου κυριαρχείται από τον Ουρανό που είναι τώρα ανάδρομος, είναι εύκολο για εσένα να αποδεχτείς τις απρόσμενες ανατροπές της ζωής, αλλά συνήθως εστιάζεις σε αυτό μέσω ενός διανοητικού φακού και αυτή η ανάδρομη πορεία θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά σου και να εξετάσεις τις ρίζες σου. Μαθαίνεις να αποδέχεσαι στοιχεία του παρελθόντος σου που ίσως έχεις προσπαθήσει να αγνοήσεις και επίσης μαθαίνεις να είσαι πιο υπεύθυνη και να εστιάζεις στο να βεβαιώνεσαι ότι η τρέχουσα ζωή στο σπίτι σου είναι σταθερή και ασφαλής. Ενώ μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες απρόβλεπτες περιστάσεις στο σπίτι (είτε πρόκειται για δυσάρεστες καταστάσεις είτε για επισκευές σπιτιού), το να προσαρμοστείς σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου θα θέσει τα θεμέλια για νέα, πιο αυθεντικά στοιχεία σου που θα εμφανιστούν στο μέλλον.