Ποια είναι τα 6 ζώδια που ξέρουν από... φιλιά

12.12.2020
Ποια είναι τα 6 ζώδια που ξέρουν από... φιλιά
Θέλει τεχνική, αλλά είναι και... έμφυτο. Φαίνεται ότι τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους και στον τρόπο με τον οποίο φιλά ο κάθε άνθρωπος. Ιδού ποια ζώδια είναι... πρωταθλητές στο φιλί, σύμφωνα με την Ruby Miranda, του Your Tango.

Κριός

Ο Κριός φιλά καλά γιατί θέλει να τον φιλάνε καλά.

Εάν ο σύντροφός σου είναι Κριός και σε φιλάει, δεν θα το κάνει με αγγαρεία. Θα δώσει την καρδιά και την ψυχή του σε αυτό το φιλί.

Ταύρος

Ένα πραγματικά παθιασμένο ζώδιο, ο Ταύρος απολαμβάνει την τέχνη του φιλιού όσο και της αγάπης. Γεννιέται για να φιλά και περιμένει όσο τίποτα τα προκαταρκτικά στο σεξ. Συμβαίνει κάτι με τον Ταύρο που του έρχεται πολύ φυσικό. Τα φιλιά του θα σε ενθουσιάσουν και αυτό θα τον συναρπάσει.

Καρκίνος

Η σαγηνευτική φύση της προσωπικότητας του Καρκίνου είναι τόσο υπέροχη και ζεστή που είναι σχεδόν αδύνατο να του αντισταθείς. Και περίμενε μέχρι να φιλήσεις έναν Καρκίνο!

Είναι μια εμπειρία ζωής να φιλάς έναν Καρκίνο, καθώς το φιλί του είναι από αγνή αγάπη. Και με αυτό το μαγικό ζώδιο θα θες να επιστρέφεις για όλο και περισσότερα φιλιά.

Λέων

Ο Λέων θα σε εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να κάνει ... τα πάντα. Αλλά στην αρένα της αγάπης και του πάθους, κάτσε στην άκρη, καθώς αυτό το ζώδιο ουσιαστικά θέλει να έχει τον έλεγχο της ζωής σου.

Ο Λέων φιλά με σκοπό. Eίναι εκεί για να σε μαγέψει και ναι θα το κάνει. Ο Λέων είναι ίσως ο καλύτερος στα φιλιά στο ζωδιακό κύκλο, κυρίως επειδή το να είναι ο καλύτερος σε όλα είναι κάτι που το έχει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θέλει να σε φιλήσει. Εκτός αν, φυσικά, πρέπει. Και αυτό συμβαίνει σε μια ερωτική σχέση: τα φιλιά είναι αναμενόμενα.

Τότε, λοιπόν, τι τον κάνει πραγματικά καλό, αν είναι τόσο αντίθετος στο να δώσει φιλιά; Είναι επειδή το βλέπει σαν πρόκληση.

Ο Σκορπιός φιλά με πάθος καθώς δεν θέλει να θεωρείται λιγότερο παθιασμένος σε θέματα αγάπης και σεξ.

Τοξότης

Αν θέλεις να φιλήσεις κάποιον που είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν σε ενδιαφέρει τι πιστεύεις για το φιλί του, τότε φίλησε σήμερα κιόλας έναν Τοξότη.

Γιατί; Θα γνωρίσεις ένα διαφορετικό είδος φιλιού - είναι σχεδόν σαν να είσαι μόνη!

Ο Τοξότης δεν θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει, είναι εκεί μόνο για την απόλαυση του φιλιού!