SEX

Έρευνα αποκαλύπτει τι αναζητούν οι γυναίκες όταν μπαίνουν σε ένα site πορνό

10.03.2019
Έρευνα αποκαλύπτει τι αναζητούν οι γυναίκες όταν μπαίνουν σε ένα site πορνό
Την περασμένη Παρασκευή ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και το Pornhub, το πρώτο σε επισκεψιμότητα site πορνό σε όλο τον κόσμο, αποκάλυψε τι αναζητούν οι γυναίκες όταν πρόκειται για πορνό.

Χρησιμοποιώντας ανώνυμα δεδομένα που καταγράφει το Google Analytics, το Pornhub μπορεί να καταγράψει από ποιες χώρες προέρχονται οι γυναίκες χρήστες και τι ψάχνουν να βρουν, όταν μπαίνουν στο εν λόγω site.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η τοπ κατηγορία που αναζητούν οι γυναίκες ποικίλλει σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά η πιο δημοφιλής κατηγορία μεταξύ των γυναικών ήταν η κατηγορία «lesbian», σύμφωνα με τo Pornhub.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η κατηγορία «lesbian» ήταν η πιο δημοφιλής σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική και στην πλειονότητα της Ευρώπης. Το «Hentai» κυριάρχησε στη Ρωσία ενώ το «anal» και το «ebony» ήταν επίσης δημοφιλή σε άλλες γωνιές του πλανήτη.

Διάβασε επίσης: Τι συμβαίνει στο σώμα σου αν δεν κάνεις σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα

Η πλήρης έκθεση του Pornhub προχωράει ακόμη περισσότερο, δίνοντας λεπτομέρειες για τις τοπ κατηγορίες σε κάθε χώρα σε σχέση με άλλες χώρες. Για παράδειγμα, αν και δεν προκαλεί έκπληξη, οι γυναίκες χρήστες στη Γαλλία αναζητούν πάνω από 1.000% την κατηγορία «French» (δηλαδή βίντεο με Γάλλους πρωταγωνιστές) από ότι στον υπόλοιπο κόσμο και αναλόγως οι γυναίκες χρήστες στη Γερμανία, αναζητούν πάνω από 1.200% περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο, την κατηγορία «German».