SEX

Τηλεφωνικό σεξ ή μέσω μηνυμάτων; Τα ΝΑΙ & τα ΟΧΙ του sexting!

10.12.2016
Όσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι το sexting, άλλο τόσο επικίνδυνο μπορεί να αποδειχτεί. Όταν γίνεται σωστά και με προσοχή ανανεώνει τη σχέση και δίνει μια νότα πικάντικη, αν όμως ξεπεραστούν κάποια όρια, μπορεί να καταλήξει σε παταγώδη αποτυχία ή ακόμη και να βάλει σε μεγάλους μπελάδες.

Sexting: ένας όρος που πρόσφατα μπήκε στις ζωές μας και σε ένα βαθμό αντικατέστησε το γνωστό τηλεφωνικό σεξ - αγγλιστί phone sex - που πέρασε πια στην... ιστορία. Και μπορεί το sexting να είναι πιο απρόσωπο αλλά μάλλον αυτή είναι κι η επιτυχία του αφού ακόμη και οι πιο συνεσταλμένοι/ες ξεχνάνε κάθε ντροπή και ξεδιπλώνουν έναν άλλο κρυμμένο εαυτό βγαλμένο από αισθησιακή ταινία, ίσως και σκληρό πορνό. Το ένα μήνυμα διαδέχεται το άλλο και η θερμοκρασία ανεβαίνει. Κι αν μιλάμε για smartphone, το παιχνίδι γίνεται οπτικοακουστικό.

Αν είναι φαν του είδους, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

Τι να κάνεις:

Μικρά και γλυκά/πικάντικα μηνύματα

Κανόνας 1ος και βασικός: δε γράφεις έκθεση. Τα μηνύματά σου πρέπει να είναι μικρά και να δημιουργούν ατμόσφαιρα. Επίσης ξέχνα αστειάκια που μπορούν να τον ξενερώσουν. Μείνε focused και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει.

Τι να μην κάνεις:

Όλα επιτρέπονται εκτός από το βίντεο

Το γεγονός πως η τεχνολογία σήμερα φέρνει δύο ανθρώπους πιο κοντά από απόσταση είναι εκπληκτικό αλλά μη μπεις στον πειρασμό του ακατάλληλου βίντεο, ειδικά αν πρόκειται για πρόσφατη σχέση. Ακόμη κι αν έχεις εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου, σκέψου πως με την τεχνολογία συμβαινουν κι απρόοπτα. Άλλωστε, πόσες φορές έχεις ξεχάσει να κάνεις αποσύνδεση από λογαριασμό στα Social Media; Δε θα ήθελες να δει κάποιος συνάδελφος, οι γονείς σου ή όποιος άλλος ένα τόσο προσωπικό βίντεο, σωστά;

Τι να κάνεις:

Πάρε τη σωστή σέξι πόζα - όχι απαραίτητα πρόστυχη

Αντί για βίντεο μπορείς να του προσφέρεις μια ωραία σέξι φωτογραφία σου που θ΄αφήνει λίγα στη φαντασία αλλά κι εδώ προσοχή: φρόστισε ν΄αφήνεις και κάτι κρυφό ή τουλάχιστον αν το κάνεις να μη φαίνεται το πρόσωπό σου. Και θυμήσου: το σέξι δεν είναι μόνο το γυμνό ή το πρόστυχο.

Τι να μην κάνεις;

Μη το κάνεις συνήθεια

Όπως σε όλα τα πράγματα και σε αυτή την περίπτωση παν μέτρον άριστον. Μια σέξι έκπληξη παύει να τον ξεσηκώνει όταν γίνεται συνήθεια...

Τι να κάνεις:

Νιώσε άνετα

Η επιτυχία του σεξτινγκ στηρίζεται στην οικειότητα και την άνεσγη του ζευγαριού. Κάνε όλα όσα αισθάνεσαι άνετα και μόνο. Στείλε μόνο όσα πραγματικά εσύ θέλεις και τίποτα υπό πίεση... Το θέμα είναι να το ευχαριστηθείς κι όχι να καταοπιεστείς.

Τι να μην κάνεις:

Μην κάνεις sexting με τον οποιονδήποτε

Το ότι βγήκες ένα ραντεβού με κάποιον δε σημαίνει πως είσαι υποχρεωμένη να ανταοποκριθείς στην πρόσκλησή του για σεξ μέσω μηνυμάτων, ούτε να του στείλεις σέξι φωτογραφίες σου. Να θυμάσαι: δεν το κάνεις για να ευχαριστήσεις τον άλλο, πρέπει και να το θέλεις.

Τι να κάνεις:

Πέρνα καλά & διασκέδασέ το

Ναι, το sexting είναι κι αυτό μια μορφή σεξουαλικής έκφρρασης και μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση. Ωστόσο, δε χρειάζεται να το πάρεις και τόσο σοβαρά. Δε σου είπε κανείς να μιμηθείς τις κοπέλες που εργάζονται σε ροζ γραμμές. Βγάλε τη σέξι πλευρά σου, με το δικό σου στιλ και ύφος και διασκέδασέ το!

Τι να μην κάνεις:

Μην αφήσεις το sexting να καταστρέψει την ερωτική σου ζωή

Να θυμάσαι: το sexting ΔΕΝ είναι σεξ και ΔΕΝ μπορεί να το αντικαταστήσει. Μην αφήσεις λοιπόν να να καταστρέψει την ερωτική σου ζωή. Η ερωτική πράξη και το δέσιμο του ζευγαριού στο κρεβάτι δεν έχει υποκατάστατα. Φυσικά μη ξεχνάς την προφύλαξη γιατί η υγεία έχει πάντα προτεραιότητα.