SEX

5 εκπληκτικοί λόγοι που το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για σεξ

01.10.2016
Νομίζεις πως το φθινόπωρο συνδέεται μόνο με την κατάθλιψη και τα κίτρινα φύλλα των δέντρων που πέφτουν; Κάνεις λάθος!

Δεκάδες έρευνες πιστοποιούν πως το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις σεξ και με πειστήρια.


1. Έχεις μεγαλύτερη λίμπιντο:

Τα φύλλα μπορεί να πέφτουν το φθινόπωρο όμως αυτή την εποχή η τεστοστερόνη ανεβαίνει και σε άντρες και σε γυναίκες. Ίσως να ευθύνεται για την άνοδο αυτή της ορμόνης το ότι βρισκόμαστε στην εποχή ζευγαρώματος πολλών ζώων, μεταξύ τους κι ο άνθρωπος ή απλά νυχτώνει νωρίτερα, μαζευόμαστε σπίτι νωρίτερα και ζευγαρώνουμε περισσότερο.

2. Οι άντρες σε βρίσκουν πιο ελκυστική:

Σύμφωνα με έρευνα του Simon Fraser University, οι άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικές τις γυναίκες τους κρύους μήνες, που το κορμί των γυναικών είναι πιο ντυμένο και περισσότερα πράγματα αφήνονται στη φαντασία.

3. Η θερμοκρασία πέφτει, η όρεξη έρχεται:

Η νοσταλγία που φέρνει το φθινόπωρο, το κρύο που νιώθεις στο κορμάκι σου, δεν σε κάνει να θέλεις μόνο μια ζακετούλα στους ώμους ή μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι, αλλά και ένα ταίρι. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Γέιλ, όταν μοιραζόμαστε ένα ζεστό αντικείμενο για παράδειγμα ένα ποτήρι ζεστή σοκολάτα, υποσυνείδητα ζεσταίνεται και η καρδιά μας, ξεδιπλώνονται τα αισθήματά μας και γινόμαστε πιο ανοιχτοί στον έρωτα!

4. Κρύο καιρός για δύο:

Λίγο πριν το καλοκαίρι, προκύπτουν οι περισσότεροι χωρισμοί και αμέσως μετά το καλοκαίρι δημιουργούνται οι περισσότερες σχέσεις. Και ως γνωστόν στην αρχή της σχέσης, το σεξ είναι μπόλικο!

5. Έλα να κάνουμε μωρό!


Στατιστικά, η πιο γόνιμη εποχή του χρόνου είναι το φθινόπωρο με αποκορύφωμα το Νοέμβριο με τους δείκτες γεννήσεων να εκτοξεύονται 9 μήνες αργότερα, τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο! Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι πως ερευνητικά, η συγκέντρωση σπέρματος στους άντρες, είναι η μικρότερη δυνατή από τον Αύγουστο ως τον Οκτώβριο και εκτοξεύεται το Νοέμβριο και πάλι!