SEX

Όσα ευχόμαστε να καταλάβαιναν οι άντρες για το στοματικό

15.10.2016
Δεν υπάρχει άντρας που να θεωρεί πως το να απολαμβάνει την ηδονή από το στόμα σου μπορεί να είναι task δύσκολο.

Κι ενώ εκείνος θεωρεί το στοματικό εύκολο, να το κάνεις εσύ, από τη μεριά του δεν κατεβαίνει και πολλές φορές χαμηλά σε σένα!

Για να μην μπούμε σε διαδικασίες «εγώ το κάνω, εσύ δεν το κάνεις, αν δεν το κάνεις, δεν το κάνω», ιδού τα πράγματα που θα θέλαμε να καταλάβαινε κάθε αρσενικό επί του θέματος!

1.Κάθε φορά που η αγαπημένη σου καταφέρνει να σε φέρνει σε κορύφωση από το μηδέν, μόνο με το στόμα της, να της το αναγνωρίζεις, ειδικά αν δεν έχουν προηγηθεί προκαταρκτικά.

2. Κάθε φορά που εκείνη προσπαθεί να σε ικανοποιήσει αλλά εσύ της σπρώχνεις το σβέρκο, θέλει να σε φάει ζωντανό. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει, άσε που μπορείς λεκτικά να την καθοδηγήσεις εκεί που θες.

3. Το να στέκεται μια κοπέλα στα γόνατα απαιτεί υπομονή, επιμονή, δύναμη και αυτοσυγκέντρωση. Αλλά, αν δεις το κορίτσι σου κουρασμένο, μπορείς απλά να το πας στο κρεβάτι και να σε ικανοποιήσει στοματικά κι εκεί.

4. Tο βαθύ λαρύγγι δεν το λες και ευκολάκι. Και σε κάθε περίπτωση για να απολαύσεις το βαθύ λαρύγγι πρέπει και να το κερδίσεις.

6. Κάποιες φορές, τα μμμ, τα γρρρ, οι φωνούλες και τα επιφωνήματα που βγάζουμε είναι μέρος του σόου.

7. 69: Καλή η θεωρία, δύσκολη η υλοποίηση. Μέχρι εμείς να επικεντρωθούμε στο άθλημα, να βρούμε στόχο, να βάλουμε τα κορμιά μας σε σωστή θέση, χάθηκε η ηδονή, χάσαμε το δικό σου υπερθέαμα και κανείς δεν απόλαυσε τίποτα.

8. Μια προειδοποίηση δεν βλάπτει, ειδικά όταν θέλεις να ολοκληρώσεις βρε αδερφέ και δεν το δείχνεις και δεν υπάρχουν και χαρτομάντηλα εκεί κοντά.

9. Mην περιμένεις το στοματικό από μέρους κάθε φορά που κάνουμε σεξ. Γιατί δεν το χαρίζεις κι εσύ το ίδιο απλόχερα. Και να είσαι και ευτυχής που το απολαμβάνεις και τόσο συχνά.