SEX

Τα άτομα με αυτό το στοιχείο, κάνουν περισσότερο σεξ

17.09.2016
Τελικά, τι πρέπει να έχεις για να κάνεις περισσότερο σεξ; Κοιλιακούς - πέτρα; Πρόσωπο καλλονής; Ή απλά αρκεί ένα σημείο στο χαρακτήρα σου;

This article was written by Rebecca Jane Stokes and republished with permission from YourTango.

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «The British Journal of Psychology» υποστηρίζει πως τα ευγενικά άτομα κάνουν περισσότερο σεξ σε σχέση με όλους τους υπόλοιπουν ανθρώπους.

Για την έρευνα, δοκιμάστηκαν 192 ελεύθερες γυναίκες και 105 ελεύθεροι άντρες, σε μια σειρά δεξιοτήτων που μετρήθηκαν ο αλτρουισμός και η επιτυχία τους στο φλερτ και στον έρωτα.

Όπως φαίνεται, τα καλά παιδιά κάνουν περισσότερο σεξ. Όσο πιο ευγενής ήταν κάποιος, τόσο περισσότυερο σεξ απολάμβανε. Σε αντίθεση με τις γυναίκες πάντως, οι άντρες που ήταν πιο ευγενικοί και αλοτρουιστές, είχαν τις περισσότερες ερωτικές παρτενέρ.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της έρευνας, το αποτέλεσμα εξηγείται από την εποχή των παγετώνων ακόμα, όταν ο άντρας κυνηγός, που επέστρεφε στη σπηλιά με φαγητό για την φυλή του, ήταν πιο ελκυστικός στις γυναίκες, εξαιτίας της γενναιοδωρίας του.

Το κενό στην έρευνα είναι πως οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα ήταν αυτοί που μιλούσαν και αναγνώριζαν τα χαρακτηριστικά που τους ξεχώριζαν, οπότε κάποιοι απλά πίστευαν πως είναι πιο ευγενικοί και μπορεί η πραγματικότητα να απείχε από τα λεγόμενά τους.

Ταυτόχρονα, δεν ξέρουμε τι ακριβώς ξεχωρίζει και κάνει κάποιο πιο ευγενικό.