SEX

Στα τέσσερα: τα μυστικά της επιτυχίας

07.06.2015
Όσα θέλεις να ξέρεις για να απολαύσεις στο έπακρο την πιο δημοφιλή στάση σεξ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Από την Ελεονώρα Γαλάτη

Σίγουρα δεν είναι καθόλου ρομαντικό, όμως το σεξ στα τέσσερα σου προσφέρει τους πιο έντονους οργασμούς που μπορεί να δοκιμάσεις ποτέ, ενώ χάρη στην έντονη τριβή που προκαλεί είναι εξίσου απολαυστικό και για τον σύντροφο σου.

Άλλωστε, είναι από τις καλύτερες στάσεις για την ενεργοποίηση του σημείου-G. Καθόλου τυχαία λοιπόν, από αρχαιοτάτων χρόνων είναι η αγαπημένη πολλών ζευγαριών, ιδίως μετά το στάδιο της «πρώτης γνωριμίας».

Η ίδια η στάση έχει κάτι το πρωτόγονο και ζωώδες με αποτέλεσμα να κεντρίζει τη φαντασία αντρών και γυναικών και να απελευθερώνει τα ένστικτα μας. Ορίστε λοιπόν τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να την κατακτήσεις:

Η βασική τεχνική

Εσύ γονατίζεις και στηρίζεσαι στα χέρια σου ενώ εκείνος γονατίζει από πίσω σου προσαρμόζοντας την κλίση του σώματος του ανάλογα με το πόσο ανοίγεις τα πόδια σου.

Όσο πιο ανοιχτά είναι τα πόδια σου τόσο πιο χαμηλά πρέπει να γύρει εκείνος. Μετά σε κρατά από τους γοφούς και διεισδύει ελέγχοντας απόλυτα τη ταχύτητα, τον ρυθμό και τη διείσδυση, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ ερεθιστικό.

Η αίσθηση που σου αφήνει

Το σεξ στα τέσσερα επιτρέπει την βαθύτερη διείσδυση από κάθε άλλη στάση. Ταυτόχρονα, η διείσδυση μπορεί να γίνει από διαφορετικές γωνίες (από το πλάι, από πάνω ή από κάτω) προσφέροντας σου κάθε φορά μια εντελώς διαφορετική αισθησιακή εμπειρία.

%PHOTO1%

Τα θετικά της

  • Εκείνος έχει ελεύθερη θέα στα οπίσθια σου ενώ παράλληλα μπορεί να καμαρώνει τον εαυτό τον την ώρα που διεισδύει, με αποτέλεσμα να φτιάχνεται ακόμα περισσότερο.
  • Εκείνος έχει άμεση πρόσβαση στην κλειτορίδα σου κι έτσι μπορεί να γίνει διπλά αποτελεσματικός ενώ διεισδύει.
  • Είναι η ιδανική στάση για πολλαπλούς οργασμούς.
  • Σε απαλλάσσει από τον προβληματισμό του πώς φαίνεται το πρόσωπο σου καθώς ερεθίζεσαι, ενώ κολακεύει το σώμα καθώς κρύβει πολλές ατέλειες όπως το χαλαρωμένο στήθος η φουσκωμένη κοιλίτσα κ.λπ.
  • Ευνοεί τη σύλληψη, σε περίπτωση που θέλεις ν’ αποκτήσεις παιδάκι.

Τα αρνητικά της

  • Ο απόλυτος έλεγχος που δίνει στον άντρα μπορεί να τον κάνει παρασυρθεί από το πάθος και να σε πονέσει. Σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να κόψεις λίγο τη φόρα του πιάνοντας με το χέρι σου το πάνω μέρος του μηρού του.
  • Για το ίδιο λόγο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αμήχανα, ιδιαίτερα αν είσαι ρομαντικός τύπος που έχει ανάγκη από άμεση οπτική επαφή.
  • Ευνοεί τη σύλληψη, σε περίπτωση που δεν θέλεις ν’ αποκτήσεις παιδάκι.

Πότε να τη υιοθετήσεις

Όποτε έχεις διάθεση για άγριο, έντονο και αχαλίνωτο σεξ αφού έχεις αποκτήσει μια στοιχειώδη εμπειρία από τη σεξουαλική πράξη.

Ομολογουμένως η στάση στα τέσσερα δεν είναι για πρωτάρες, ούτε για φρέσκα ζευγάρια αλλά όταν την εφαρμόζεις την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να σε στείλει στα ουράνια.