SEX

10 φορές που το σεξ γίνεται λύση στο πρόβλημά σου

18.02.2017
Σίγουρα το σεξ δεν μπορεί να δώσει λύση σε όλα σου τα προβλήματα. Στο έχουν πει, το έχεις εμπεδώσει, πάμε παρακάτω. Ή μήπως όχι; Μήπως τελικά το σεξ μπορεί να λύσει μικρά καθημερινά ή πιο σπάνια προβλήματά μας; Ιδού οι 10 καταστάσεις στις οποίες ολίγον ή περισσότερο σεξ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

1. Δεν μπορείς να κοιμηθείς; Κάνε σεξ
Τι το θες το τίλιο όταν μπορείς με λίγο σεξάκι να ξεπεράσεις την αυπνία;

2. Θες να ξεπεράσεις έναν καβγά; Κάνε σεξ

Δεν είμαστε μόνο εμείς. Πόσοι και πόσοι δεν δοκίμασαν το σεξ της επανασύνδεσης για να διορθώσουν έναν καβγά. Άσε που εκεί με μερικές ξυλίτσες μπορείς να τον τιμωρήσεις για όσα σου είπε.


3. Έχεις στρες; Κάνε σεξ:

Αυτή η σημαντική παρουσίαση στο γραφείο σε κάνει να λυγίζεις από άγχος; Κάνε σεξ, γέμισε το σώμα σου ενδορφίνες χαράς και απόλαυσης και πες bye bye στο άγχος της παρουσίασης.

4. Δεν πρόλαβες να πας γυμναστήριο σήμερα; Κάνε σεξ

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως στο σεξ καίμε θερμίδες. Όσο μάλιστα πιο ενεργή είσαι, τόσο περισσότερο καις.

Κάνε κλικ ΕΔΩ και δες πόσες θερμίδες ακριβώς καις στο σεξ

5. Θα χάσεις το ταίρι σου για κάποιες μέρες σε ταξίδι εκτός πόλης;

Κάντε σεξ, τόσο για να τον χορτάσεις προτού φύγει όσο και για να του θυμίσεις τι θα χάσει τις μέρες αυτές.

6. Βαριέσαι; Κάνε σεξ:

Η βαρεμάρα μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα σωρό λανθασμένες αποφάσεις, όπως το να ψωνίσεις online πράγματα που δεν χρειάζεσαι, άσε που μπορεί να φορτωθείς και με κάποια διαδικτυακή κλοπή. Αντί να κάνεις μη ασφαλή συναλλαγές, κάνε σεξ, ασφαλές, το οποίο σίγουρα θα σου φέρει άμεση απόλαυση, όχι όπως το Online shopping στο οποίο θα πρέπει να περιμένεις να έρθουν τα καλούδια πολλές ημέρες.


7. Αγόρασες νέα εσώρουχα; Κάνε σεξ

Πώς αλλιώς θα πείσεις τον εαυτό σου πως η αγορά που έκανες ήταν απόλυτα αναγκαία; Άσε που αν λάβεις και το μπράβο του συντρόφου, θα έχεις επιβεβαιωθεί πλήρως.


8. Σε κούρεψαν χάλια; Κάνε σεξ!

Και έκλαψες και προσπάθησες να ξεχάσεις το κούρεμα ή την βαφή που δεν πέτυχε αλλά ακόμα χάλια είσαι. Για να ανέβει η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου, κάνε σεξ γιατί ειλικρινά τα μαλλιά σου δεν είναι αυτά που θα του φτιάξουν την όρεξη για έρωτα.


9. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου είναι μούφα; Κάνε σεξ

Τα έπιπλα είναι παλιά, ο καιρός έξω χάλια, το πρωινό απαράδεκτο και το κρεβάτι τρίζει. Ε, εκμεταλλευθείτε το κακό δωμάτιο του ξενοδοχείου για να κάνετε ωραίο σεξάκι, αν χρειαστεί και κάτω από το κρεββάτι που τρίζει. Τουλάχιστον θα έχετε να λέτε: θυμάσαι τότε που πήγαμε σε εκείνο το άθλιο ξενοδοχείο και το κάναμε ως το πρωί σαν τα κουνελάκια;


10. Έχει αργήσει το ντελίβερι; Κάνε σεξ!

Μία ώρα πέρασε, το στομάχι σου έχει φτάσει στην πλάτη και ο ντελιβεράς ακόμα να φανεί. Κάντε σεξ. Κι αν φτάσει ο ντελιβεράς ας περιμένει κι αυτός πέντε λεπτά μέχρι να ολοκληρώσετε! Άσε που η όρεξη θα σας έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο!