SEX

Κάνε τον οργασμό σου να κρατήσει 15 λεπτά!

14.06.2015
Για τις περισσότερες γυναίκες, η κορύφωση είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων, αφού η διάρκεια της φτάνει το πολύ τα 30 δευτερόλεπτα ακόμα και για τις τυχερές πολυοργασμικές ανάμεσα μας. Όμως σύμφωνα με τον έναν από τους πολυσυζητημένους αμερικανούς συγγραφείς υπάρχει τρόπος να απολαύσεις παρατεταμένους οργασμούς-γίγαντες απλά ακολουθώντας μια συγκεκριμένη τεχνική με τη βοήθεια του συντρόφου σου. Από την Ελεονώρα Γαλάτη

Στο δεύτερο βιβλίο του που εκδόθηκε το 2010 και φέρει τον τίτλο «Το σώμα των τεσσάρων ωρών», ο πολυπράγμων -και αμφιλεγόμενος για κάποιους- Τίμοθι Φέρις (The 4-Hour Body - Timothy Ferriss) εξηγεί πώς μπορείς μέσα σε μόλις λίγες ώρες να χάσεις βάρος, να απολαύσεις εκπληκτικό σεξ και να γίνεις… υπεράνθρωπος ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές.

Μεταξύ άλλων, προσεγγίζει και το θέμα του γυναικείου οργασμού με σκοπό την παράταση της ηδονής για τις γυναίκες εκείνες που ήδη έχουν αποκτήσει μια εξοικείωση με το σεξ, μέσα από πέντε κινήσεις:

%PHOTO1%

Κίνηση 1η: ξαπλώνεις ανάσκελα γυμνή με το κεφάλι σου σε ένα μαξιλάρι. Ανοίγεις τα πόδια σου και ενώνεις τις πατούσες, σε στάση «πεταλούδας». Αν νιώθεις άβολα σ’ αυτή τη στάση βάλε κάτω από τα γόνατα από ένα μαξιλάρι.

Εκείνος πρέπει να πάρει θέση στα δεξιά σου σου καθισμένος λίγο ψηλότερα πάνω σε δύο μαξιλάρια και να περάσει το αριστερό του πόδι λυγισμένο πάνω από το σώμα σου πατώντας από την άλλη πλευρά (το σώμα του είναι στραμμένο προς τα πόδια σου)

Κίνηση 2η: του ζητάς να ανοίξει τα μεγάλα χείλη σου και να σπρώξει προς τα πάνω την καλύπτρα της κλειτορίδας σου με το μήλο της παλάμης του. Στη συνέχεια πιέζει σταθερά την κλειτορίδα σου με τον δεξί του αντίχειρα. Ταυτόχρονα, η αριστερή παλάμη του έχει γλιστρήσει κάτω από τους γλουτούς σου, ακουμπώντας από δύο δάχτυλα σε κάθε πλευρά ενώ ο αριστερός του αντίχειρας αγγίζει την είσοδο του κόλπου σου –χωρίς να διεισδύει.

Κίνηση 3η: όπως εκείνος βλέπει την κλειτορίδα σου κάθετα μπροστά του, αγγίζει με την άκρη του δείχτη του το σημείο που βρίσκεται στο βαθούλωμα ακριβώς στα δεξιά της (φαντάσου το :05 του ρολογιού) κι αρχίζει να σε χαϊδεύει πολύ απαλά με μια πολύ μικρή κίνηση. Προσοχή: τα νύχια του πρέπει να είναι κομμένα πολύ κοντά για να μην σε πληγώσει.

Κίνηση 4η: αφού πειραματιστείτε λίγο, θα καταλάβετε ότι έχει βρει το σωστό σημείο γιατί δεν θα μπορείς ν’ αντέξεις παρά ελάχιστη πίεση εκεί. Τότε θα πρέπει να αρχίσει να σε χαϊδεύει ρυθμικά, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα κάθε δύο με τρία λεπτά. Όσο συνεχίζει εσύ θα αρχίσει να νιώθεις έντονη ηδονή.
Ζήτησε του να συνεχίσει έτσι επί 15 λεπτά. Αν οι οργασμικές συσπάσεις σου είναι πολύ έντονες, πάρε μια βαθιά ανάσα και σφίξε λίγο τους μύες της περιοχής σαν να θέλεις να ουρήσεις (αν έχεις αδειάσει την κύστη σου προηγουμένως δεν κινδυνεύεις από διαρροές). Αυτή η κίνηση θα παρατείνει τη φάση της διέγερσης σου και θα σε κάνει να αντέξεις πολύ περισσότερο.

Κίνηση 5η: αφού περάσουν τα 15 λεπτά, εκείνος θα πρέπει να περάσει στη φάση της «προσγείωσης», δηλαδή να αρχίσει να σε πιέζει με τα δυο του χέρια ακριβώς πάνω από το κόκκαλο της ήβης με κατεύθυνση προς το κεφάλι σου, με μια κίνηση ανάλογη της ανάνηψης. Όσο πιο έντονα σε πιέζει τόσο πιο ευχάριστη αίσθηση θα έχεις.

Μπορεί να φαίνεται λίγο μπερδεμένη τεχνική, αλλά ο συγγραφέας του βιβλίου ορκίζεται ότι την έχει δοκιμάσει και την έχει τελειοποιήσει ακολουθώντας τις συμβουλές μιας σειράς σεξολόγων. Τώρα εσύ δεν χάνεις τίποτα να της δώσεις μια ευκαιρία και να μας πεις τη γνώμη σου: μπορεί πράγματι να δουλέψει!