SEX

Όσα κάνεις στο κρεβάτι και δεν του αρέσουν καθόλου

04.06.2015
Τα πράγματα άλλαξαν τα τελευταία χρόνια και δεν είσαι πια εκείνο το δειλό κορίτσι στο σεξ.

Και πρωτοβουλίες πήρες και κόλπα κάνεις και είναι πιθανό να το παρακάνεις. Ιδού ποια τερτίπια σου στο σεξ όχι μόνο τον ξενερώνουν, αλλά δεν του αρέσουν καθόλου.

Του τσιμπάς τις ρώγες: κάπου το είδες, κάπου το διάβασες, ξεκίνησες να τον τσιμπάς και να τον ταβάς στις ρώγες. Όχι, δεν αποτελούν την κύρια ερωτογενή του ζώνη και δύσκολα θα λατρέψει το κόλπο σου.

Γλύφεις τα αυτιά του: ειδικά τα σάλια μέσα στο αυτί δεν αποτελεί μέινστριμ κίνηση και είναι πιθανό να μην την επιθυμεί καθόλου.

Θέλεις να κάνετε σεξ με το σούπερ σέξι -νομίζεις- μποξεράκι σου: η Κάρι φορούσε αυτά τα μποξεράκια αλλά μην ξεχνάς πως την αγαπημένη μας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τα αρσενικά ούτε σε υπόληψη την έχουν κι ούτε σέξι την θεωρούν. Οποιοδήποτε εσώρουχο θα τον ξενερώσει και θα δυσκολέψει την δουλίτσα του στο κρεβάτι, το εχθρεύεται. Τέλος.

Ό,τι έχει να κάνει με τον πισινούλη του: αν δεν στο έχει ζητήσει, αν δεν τον έχεις ρωτήσει, οποιαδήποτε κίνηση στον πισινούλη του είναι απαγορευτική: φιλία, γλείψιμο, δαχτυλάκι, όλα.

Η ελλιπής αποτρίχωσή σου: πολλές γυναίκες δίνουν σημασία στην αποτρίχωση των ποδιών αλλά τη μικρή τους περιοχή την παραμελούν. Ε, μην το ξενερώσεις, είναι κρίμα, άσε που μπορεί να χάσεις κι ένα ωραίο στοματικό από μέρους του.

Προσοχή στα μπαλάκια του: αν νομίζεις πως διαθέτουν μεγάλη ελαστικότητα και ανοχή πόνου, κάνεις λάθος. Τα υπερβολικά τραβήγματα θα τον τραυματίσουν και θα χάσει το κέφι για τρελίτσες.

Κάθεσαι σαν κούτσουρο: δεν είσαι η ωραία κοιμωμένη βρε παιδί, ούτε είσαι φτιαγμένη από γυαλί. Σίγουρα, μπορεί να μην ξέρεις ακριβώς πώς και τι να κάνεις στο σεξ αλλά το να πάρεις κι εσύ μια πρωτοβουλία είναι σημαντικό. Και δεν εννοούμε να κάνεις ένα άψυχο αχ, βαχ! Δραστηριοποιήσου.

Μην έχεις τόσες ανασφάλειες. Πάει να σου βγάλει το σουτιέν, γυρίζεις πλάτη για να μην δει το πεσμένο, νομίζεις στήθος σου. Πάει να σου βγάλει το παντελόνι, κρύβεσαι κάτω από τα σκεπάσματα για να μην δει τα τροφαντά σου οπίσθια. Το ίδιο ισχύει και για την κοιλιά σου που προσπαθείς με νύχια και με δόντια να την κρύβεις. Κι επιτέλους, νομίζεις πως αυτός πιστεύει ότι διαθέτεις κορμί σαν της Στικούδη;

Τα πολλά λαδάκια, κεράκια, πουπουλάκια: εμείς τα κορίτσια τα βρίσκουμε πολύ αισθησιακά όλα αυτά τα παρελκόμενα αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνος θέλει το ουίσικι του σκέτο, χωρίς πατατάκια, φιστίκια κλπ. Αν μάλιστα κινδυνεύετε να πάρετε φωτιά από τα πολλά κεριά, θα ανησυχεί μην πάρει ρόλο πυροσβέστη κι όχι εραστή.