SEX

Πόσο καλό σεξ κάνει & πώς να τον φροντίσεις βάσει ζωδίου

22.05.2015
Σίγουρα δεν πρόκειται να μιλήσουμε για το κατά πόσο ταιριάζουμε με το ένα ζώδιο ή το άλλο στην σχέση ή κατά πόσο μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τον Ταύρο ή τον Υδροχόο. Αν θέλεις να μάθεις με ποιο ζώδιο θα έχεις την καλύτερη «χημεία» στην κρεβατοκάμαρα δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω. Φυσικά βασική προϋπόθεση είναι να ξέρεις το ζώδιο του για να ξέρεις και τι να περιμένεις!

Κριός: ο μπαμ-μπαμ!

Kαι δεν μιλάμε για τον Μπαμ Μπαμ από τους Φλινστόουνς. Ο Κριός είναι φωτιά στο κρεβάτι και γενικά ασυγκράτητος στο σεξ! Αν θέλει να βρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα του, σίγουρα θα το καταλάβεις και μάλιστα πολύ γρήγορα. Ο ανυπόμονος ερωτικός Κριός το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε αφήσει ούτε να περιμένεις αλλά ούτε να βαρεθείς! Το πρόβλημα ξεκινά τη στιγμή που θα βαρεθεί εκείνος και τότε θα κάνει απεργία στο σεξ.

Φρόντισέ τον: δώσε έμφαση στην εμφάνισή σου στο κρεβάτι. Προσπάθησε να έχετε ποικιλία στις στάσεις και στο πού κάνετε σεξ!


Ταύρος: ο ερωτικός και αισθηματίας!

Να είσαι σίγουρη πως αν υπάρχει έλξη με έναν Ταύρο, το σεξ θα κρατήσει πολύ, πάρα πολύ!!!! Ο Ταύρος θέλει όπως και στο φαγητό του, το πιάτο να είναι γεμάτο: προκαταρκτικά στο φουλ, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο για να σου αφήσει τη γλύκα. Αν θέλεις ρομαντικές καταστάσεις και στο κρεβάτι, ο Ταύρος είναι το ζώδιο σου. Προσεκτικός, αγαπησιάρης, είναι ο εραστής εκείνος που θα σου κάνει και αγκαλιά μετά το σεξ και δεν θα γυρίσει απευθείας πλευρό.

Φρόντισέ τον: βάλε τα δύο αγαπημένα του πράγματα μαζί: φαγητό στο σεξ και τύφλα να έχουν οι 9 1/2 Εβδομάδες. Φουλ της σαντυγί λοιπόν.


Δίδυμοι: θέλει το μπλα-μπλα!

Το ζώδιο που λατρεύει να μιλάει πολύ για όλους και για όλα, δεν αποκλείεται να σου χαρίσει μοναδικούς και αποπλανητικούς μονολόγους πριν περάσετε στο κυρίως θέμα. Αν το τηλεφωνικό σεξ και τα πρόστυχα λόγια στο κρεβάτι σε ανάβουν τότε ο άντρας Δίδυμος είναι αυτό που ζητάς. Πρόσεξε μόνο την εμμονή του στο safe sex και στην μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση. Για το Δίδυμο βέβαια, η απόλαυση πάει πακέτο με τον έρωτα, οπότε όσο πιο ερωτευμένος είναι, τόσο καλύτερο σεξ θα κάνει.

Φρόντισέ τον: μην ξεχνάς τα ερωτικά μηνύματα στη διάρκεια της ημέρας. Προετοίμασέ τον για το τι τον περιμένει και χάρισέ του ένα ερωτικό στριπτίζ.

Καρκίνος: ο ερωτιάρης!

Το ζώδιο που έχει την φήμη του πιο συναισθηματικού από τα 12 του ζωδιακού κύκλου, δεν θεωρεί τον έρωτα μια απλή σωματική πράξη αλλά πάνω από όλα είναι μια συναισθηματική πράξη γεμάτη όμορφες στιγμές. Είναι τρυφερός και γλυκός και μην απορήσεις καθόλου αν αφού κάνετε έρωτα τον πιάσουν και τα κλάματα από τη συγκίνηση (εντάξει, σε εξαιρετικές περιπτώσεις).

Φρόντισέ τον: επειδή είναι αρκετά συναισθηματικός, φρόντισε ιδιαίτερα τη λίμπιντο και στύση του που μπορεί να υποφέρει κάποιες έντονα φορτισμένες στιγμές. Ξελόγιασέτον με πολλά φιλιά στο στόμα και το μικρό του κεφάλι.


Λέων: ο νάρκισσος!

Η παθιασμένη και περιπετειώδης φύση του Λέοντα σίγουρα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η φαντασία του δεν έχει τέλος και σίγουρα θέλει να ευχαριστηθεί το σεξ και εκείνος αλλά κυρίως εσύ. Θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει και θα θέλει σίγουρα να είναι ο … «κυρίαρχος» και στο κρεβάτι.Με άλλα λόγια τη μια στιγμή θα ασχολείται σχολαστικά με το σημείο G σου και την άλλη θα σε ρίχνει στα τέσσερα σαν γνήσιο λιοντάρι.

Φρόντισέ τον: μην ντρέπεσαι να μοιραστείς μαζί του τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις.


Παρθένος: κρυφά ερωτικός!

Θα εκπλαγείς αν δεις πως ο ντροπαλός και διστακτικός Παρθένος δεν απαιτεί να είναι όλα στην εντέλεια για να πέσει στο κρεβάτι και να σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Μόλις σε μάθει και σε εμπιστευτεί ο Παρθένος, πρόσεχε! Δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις ούτε λεπτό στο κρεβάτι! Το μόνο που θέλει να έχει στην εντέλεια ο Παρθένος, είναι η ατμόσφαιρα στο σεξ, οπότε θα σε περιποιηθεί με σεντόνια λουξ, κεριά και έλαια.

Φρόντισέ τον: ζήτα του να κάνετε σεξ στη ντουσιέρα, έτσι για να κάνει το χύμπι του, την καθαριότητα, ηδονή.

Ζυγός: ο γνώστης του έρωτα!

Ο Ζυγός θέλει να έχει μια αρμονική ερωτική σχέση με την σύντροφο του, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή στο κρεβάτι και θα δεις πως θα εκτιμήσει δεόντως και τα σέξι εσώρουχα, και το μασάζ και την απαλή μουσική! Φτιάξε ατμόσφαιρα, φόρεσε τα πιο σέξι σου εσώρουχα και άφησέ τον να κάνει ερωτικ'ό παιχνίδι.

Φρόντισέ τον: επειδή ο Ζυγός νομίζει πως τα ξέρει όλα στο σεξ, μπορείς να του κάνεις σέξι εκπλήξεις για να τον ξελογιάσεις. Μήπως κάποιο sex toy ή ακόμα και 50 αποχρώσεις του γκρι.

Σκορπιός: αυτός που θα σε μαγνητίσει!

Ο τρόπος που μιλάει και κινείται, αποπνέει ένα μυστήριο και δεν αποκλείεται να …πέσεις στα δίχτυα του. Όταν συμβεί αυτό, το βέβαιο είναι πως θα ζήσεις μια από τις μεγαλύτερες ερωτικές εμπειρίες της ζωής σου. Ο άντρας Σκορπιός ξέρει καλάπως είναι ο άρχοντας του σεξ και σίγουρα ξέρει να πλασάρει ερωτικά τον εαυτό του. Βέβαια, ο τρόπος που οι Σκορπιοί προσεγγίζουν το σεξ και κυρίως το …μετά το σεξ δεν αποκλείεται να σε ξενερώσει λίγο. Δηλαδή, αφού πάρει αυτό που θέλει, τελειώνει.

Φρόντισέ τον: προκάλεσέ τον για ένα δεύτερο γύρο και πάρε την πρωτοβουλία. Μην πας με τα νερά του και κάνε αλλαγές στις στάσεις, για να τον προκαλέσεις να δώσει κάτι παραπάνω!

Τοξότης: ο κυρίαρχος της αποπλάνησης!

Αναρωτιέσαι αν έχει πάρει master στην τέχνη της αποπλάνησης και πώς ξέρει τι να πει, πώς να το πει και πώς να σε αγγίξει; Αυτός ο άντρας τρελαίνεται για το κυνήγι και όσο πιο δύσκολα καταφέρει να προσεγγίσει ερωτικά το θήραμα, τόσο πιο πολύ προσπαθεί να το πετύχει! Μόλις το πετύχει να είσαι σίγουρη πως θα σε αφήσει άφωνη με την σεξουαλική του… δεξιοτεχνία! Ίσως ένας από τους καλύτερους εραστές του ζωδιακού κύκλου, και στα λόγια και στην πράξη, κι αυτό είναι που τον ξεχωρίζει.

Φρόντισέ τον: φρόντισέ τον με ένα ερωτικό μασάζ πριν το σεξ και κατόπιν περιποιήσου και την μικρή του περιοχή.

Αιγόκερως: Ήρεμη δύναμη!

Μπορεί να αργήσει να κάνει την πρώτη κίνηση αλλά έχει γαϊδουρινή υπομονή και θα σε ρίξει στο κρεβάτι στα σίγουρα. Ρομαντικό δεν τον λες αλλά έχει υπομονή, επιμονή και το σεξ μαζί του θα είναι μπόλικο και άγριο. Ξέρει τι θέλει και απλά περιμένει πώς και πότε θα το κατακτήσει. Αν έχεις και εσύ υπομονή στο ερωτικό παιχνίδι, θα σε ανταμείψει.

Φρόντισέ τον: παρότι δεν του φαίνεται, απολαμβάνει τα φιλιά και χάδια σου.

Υδροχόος: ο δοκιμαστής!

Είναι πάντα έτοιμος να δοκιμάσει καινούργια πράγματα στo κρεβάτι, οπότε μην απορήσεις αν βρεις πολλά και διάφορα sex toys κάτω από το κρεβάτι του! Σίγουρα θα βρει πολλούς -και να είσαι σίγουρη -διαφορετικούς τρόπους να σε ευχαριστήσει και αν μπλέξεις με Υδροχόο πρέπει να περιμένεις πως δεν πρόκειται να βαρεθείς ούτε λεπτό.

Φρόντισέ τον: Αν είσαι έτοιμη να ενδώσεις στο σεξ της πίσω πόρτας, θα τον ενθουσιάσεις.

Ιχθείς: όλα σε ένα!

Το ζώδιο που αποζητάει το συναισθηματικό δέσιμο σχεδόν όσο και ο Καρκίνος, δεν αποκλείεται αν ο καλός σου ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο να είναι όλο γούτσου-γούτσου και αγκαλίτσες πριν, μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ! Βέβαια, επειδή το ψαράκι είναι με τα φεγγάρια του, μην απορήσεις αν υπάρξουν βραδιές που το μόνο που θέλει είναι άγριο απλό καυτό σεξ.

Φρόντισέ τον: