SEX

Αξέχαστο σεξ: 5 φορές που θα σου τύχει στα σίγουρα

17.05.2015
Μετά το σεξ που πρέπει να αποφύγεις (δες το ΕΔΩ), υπάρχει και το σεξ που θα σου πάρει το μυαλό και μόνο αφού το κάνεις, θα καταλάβεις πόσο ωραίο ήταν. Ιδού τα 5 είδη που θα σου τύχουν και θα λατρέψεις.

Το σεξ την πρώτη φορά (που ολοκλήρωσες)

Ναι, οκ, αξέχαστη λένε πως είναι η πρώτη φορά που θα το κάνεις γενικά αλλά η πραγματικότητα είναι πως από την πρώτη φορά, θα σου μείνει το στρες, η δυσκολία, οι αμφιβολίες, λίγο αίμα και αρκετός πόνος.

Η πρώτη φορά που θα το κάνεις όμως και θα το ευχαριστηθείς, θα έρθει χωρίς να το περιμένεις, να σου αφήσει το χαμόγελο στα χείλη και θα καταλάβεις γιατί όλοι κάνουν έτσι για το σεξ. Αν είσαι τόσο τυχερή που η πρώτη φορά, να είναι πρώτη και γεμάτη χαρά, παίξε και τζόκερ!

Το σεξ «τα πήρε όλα κι έφυγε»

Σίγουρα δεν θα το εκτιμήσεις αυτό το σεξ, τη στιγμή που θα σου τύχει. Είναι ο πρώην, είσαι εσύ, είναι η στιγμή που τυχαία (ντάξει, τύπου τυχαία) θα βρεθείτε και θα καταλήξετε στο κρεββάτι τουγκέδερ σαν τον παλιό καλό καιρό.

Και ναι θα το ευχαιστηθείς γιατί ακόμα τον θες, και ναι θα το σκέφτεσαι για λίγο καιρό αλλά αφού το κάνεις και σου φύγει η κάψα, κι εκείνος χαθεί και πάλι, θα έχει φύγει τελείως από το μυαλό σου και θα είσαι έτοιμη για τον νέο με το νέο σεξ.

Το σεξ που δεν προγραμμάτισες:

Σενάριο Α: ήταν μια δύσκολη μέρα στο γραφείο και το τελευταίο που θα φανταζόσουν είναι πως ο καλός σου θα σε περίμενε σπίτι φουλ στην τεστοστερόνη.

Σενάριο Β: ήταν μια δύσκολη μέρα στο γραφείο και το τελευταίο που θα φανταζόσουν είναι πως στο ποτό μετά τη δουλειά θα σου την έπεφτε αυτός ο κούκλος μπάρμπαν και θα έκανες μαζί του το σεξ του ονείρου (με προφυλάξεις πάντα).

Το σεξ που προγραμμάτισες:

Ήσουν προετοιμασμένη γι΄αυτό, αγόρασες νέα εσώρουχα, στύλο για τον αισθησιακό χορό, λοσιόν για το μασάζ, τις 50 Αποχρώσεις του γκρι για να σου μπουν ιδέες, ψηλοτάκουνα για να τον ανθουσιάσεις και αρωματικά έλαια για να φτιάξεις ατμόσφαιρα ακόμα περισσότερο.

Και ναι, το σεξ έγινε, και ήταν και πολύ καλό και όταν θα στέκεσαι με τις πιτζάμες να κοιμίζεις 2-3 κουτσούβελα, θα χαίρεσαι που κάποτε υπήρξες έστω για ένα βράδυ, πιο σέξι και από την Άλμπα.

Το σεξ έξω:

Όπου κι αν σου συμβεί, το σεξ έξω από το σπίτι θα σε γεμίσει αδρεναλίνη, ενθουσιασμό, λίγο στρες και μπόλικη ευχαρίστηση.

Στην αχή θα αρνηθείς να το κάνεις, μετά θα σκεφτείς το αν σε πιάσουν, μετά θα σκεφτείς που να πάτε για το δεύτερο γύρο, κατόπιν θα σκεφτείς γιατί κράτησε τόσο λίγο και τέλειωσε και ύστερα θα θέλεις να το ξανακάνεις.