SEX

Πώς αισθάνεται εκείνος για κάθε στάση σεξ;

24.05.2015
Ποια πλεονεκτήματα και ποια μειονεκτήματα βλέπουν οι άντρες σε κάθε τρόπο διείσδυσης, ποιος τους προσφέρει τη μεγαλύτερη ηδονή και ποιος θα προτιμούσαν να λείπει από το ερωτικό σας ρεπερτόριο; Από την Ελεονώρα Γαλάτη

Κάθε άντρας, όπως και κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός, όμως όλοι τους έχουν μια στάση που προτιμούν περισσότερο από τις άλλες αλλά και κάποια που τους προκαλεί τρόμο σε περίπτωση που αγριέψεις και ξεχάσεις για λίγο τους λεπτούς σου τρόπους.

Μάθε τι σκέφτεται εκείνος κάθε φορά για να κατανοήσεις καλύτερα τα κίνητρα του και ίσως να απελευθερωθείς από τις φοβίες που μπορεί να περιορίζουν τις πρωτοβουλίες σου.

Ιεραποστολικό

Γιατί του αρέσει: είναι κλασική, οικεία, του δίνει την αίσθηση του ελέγχου και τη δυνατότητα να παρατηρεί το πρόσωπο σου καθώς ερεθίζεσαι.

Γιατί όχι: δεν σου επιτρέπει να συμμετέχεις ιδιαίτερα ενεργητικά με το σώμα σου.

Πότε το προτιμά: ως ρομαντική "στάση γνωριμίας" σε μια νέα σχέση ή για εισαγωγή σε μια πιο περιπετειώδη βραδιά.

Τα κουταλάκια

Γιατί του αρέσουν: είναι σχετικά ξεκούραστη στάση, του δίνει την ευχαρίστηση να σε αγκαλιάζει και να τρίβεται επάνω σου με όλο του το σώμα και του επιτρέπει να εκφράσει την τρυφερότητα του. Παράλληλα, παράλληλα του δίνει πρόσβαση στο στήθος και την κλειτορίδα σου για να σε ανάψει όσο μπορεί περισσότερο.

Γιατί όχι: είναι σχετικά άβολη στάση αφού ακινητοποιεί ολόκληρη τη μία πλευρά.

Πότε τα προτιμά: όταν είναι αγουροξυπνημένος, κουρασμένος ή θέλει μια διακριτική εισαγωγή μέχρι να ερεθιστείτε περισσότερο –σαν προκαταρκτικά ένα πράγμα.

Στα τέσσερα

Γιατί του αρέσει: ξυπνάει τα ζωώδη του ένστικτα, του επιτρέπει να διεισδύει με ένταση και ταχύτητα ανάλογα με τα κέφια του, του προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στην πίσω… αυλή -κάτι που τον φτιάχνει ιδιαίτερα όταν διεισδύει- του δίνει πρόσβαση στο στήθος σου όταν σκύβει μπροστά, παράγει σέξι συχνά θορύβους και του επιτρέπει να γίνει όσο κίνκυ αν του έρθει να σου τραβήξει τα μαλλιά ή να σου δώσει μερικές ξυλιές στον ποπό.

Γιατί όχι: δεν είναι καθόλου ρομαντική (όχι ότι χαλιέται γι' αυτό, αλλά κάτι έπρεπε να γράψουμε εδώ).

Πότε τα προτιμά: πάντα (;)… εντάξει, ίσως σχεδόν πάντα.

Η καβαλάρισσα

Γιατί του αρέσει: είναι η πιο ξεκούραστη στάση για εκείνον, του δίνει εύκολη πρόσβαση στο στήθος σου και του επιτρέπει να το θαυμάζει καθώς λικνίζεται στον ρυθμό σου. Επιπλέον έχει ελεύθερα τα χέρια του για να χαϊδέψει το πρόσωπο σου, τα οπίσθια σου ή να σε καθοδηγεί πιάνοντας σε από τη λεκάνη, ενώ ταυτόχρονα τον απαλλάσσει από το άγχος να σε πονέσει και μπορεί να σε απολαμβάνει καθώς το απολαμβάνεις.

Γιατί όχι: καθυστερεί τον οργασμό του.

Πότε την προτιμά: όταν είναι κουρασμένος ή όταν θέλει να χουζουρέψει λίγο παραπάνω ένα κυριακάτικο πρωινό.

Ανάποδη καβαλάρισσα

Γιατί του αρέσει: συνδυάζει τη θέα του σεξ στα τέσσερα με το βάθος της διείσδυσης και την νωχέλεια της "καβαλάρισσας".

Γιατί όχι: τον τρομάζει το ενδεχόμενο να τραυματίσει ή ακόμα και να σπάσει το πέος του και μόνο μ' αυτή την ιδέα μπορεί να χάσει κάθε όρεξη για σεξ.

Πότε το προτιμά: όταν θέλει να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση του ή όταν αναζητά λίγη ποικιλία για να ξεφύγει από τη ρουτίνα –ως τελευταία επιλογή.