SEX

Το Νο1 δώρο που λαχταρά για την γιορτή του Έρωτα

10.02.2014
Αν προγραμματίζεις να πάρεις κάποιο δώρο στον αγαπημένο σου για τη γιορτή του Έρωτα, φύλαξε τα μετρητά σου.

Νέα έρευνα του ScienceOfRelationships.com αποκαλύπτει αυτό που υποψιαζόμασταν: οι άντρες λαχταρούν το σεξ ως δώρο για τις 14 Φλεβάρη.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα στοιχεία 1000 ενηλίκων και αποφάνθηκαν πως ναι, οι γυναίκες αγαπούν την εν λόγω γιορτή περισσότερο από τα αρσενικά. Μόλις το 20% των αντρών αγαπά την γιορτή του έρωτα και 59% των ανδρών αυτών τονίζει πως περιμένει κάτι παραπάνω από το απλό σεξ την ημέρα εκείνη.

Γενικά, στο σύνολο των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα, το 46% τόνισε πως θέλει σεξ ως προτεραιότητα στα δώρα της ημέρας αυτής. Μόλις το 7% ζήτησε μια καρτούλα!

Οπότε, πως θα του κάνεις το δώρο πραγματικότητα:

Εν αρχή ην το σεξ:

Μην περιμένεις να του κάνεις δώρο τον εαυτό σου μετά την έξοδο για φαγητό, ποτό, χορό. Το πιθανότερο είναι να είστε χορτάτοι, κουρασμένοι και το σεξ να πάει περίπατο.

Κάνε ατμόσφαιρα:

Στρώσε κρεβάτι, βάλε μεταξένια σεντόνια, άναψε κεράκια, αρωμτίσου, φόρεσε σέξι εσώρουχα, βάλε απαλή μουσική και ψηλοτάκουνα και γενικά κάνε πράξη οτιδήποτε κλισέ για τη μέρα αυτή, αφού πάντα τα περιγελάς τα ρομαντικά και ποτέ δεν τα κάνεις πράξη με το σκεπτικό ότι οφείλουμε να γιορτάζουμε τον έρωτα καθημερινά. Εσύ, πότε τον γιόρτασες τελευταία;

Άναψέ τον από το πρωί:

Μέιλ, sms, καυτά τηλεφωνήματα είναι στη διάθεσή σου για να τον πρετοιμάσεις από το πρωί παρασκευής για το δώρο που τον περιμένει το βραδάκι.

Εξοπλίσουμε με σαμπάνια και σοκολάτα:

Τι καλύτερο να ενδώσετε στις θερμίδες πίνοντας εκείνος σαμπάνια από το στήθος σου κι εσύ σοκολάτα από τη μικρή του περιοχή.

Μαζί με το σεξ, κάντου δώρο φουλ μασάζ από τα χεράκια σου και γιορτί όχι ένα στριπτίζ. Οδηγίες στα λινκ που ακολουθούν.

Τέλειο μασάζ, κάνε κλικ ΕΔΩ

Τέλειο στριπτίζ, κάνε κλικ ΕΔΩ

Μην ξεχνάς: δεν χρειάζεται να κάνεις ακροβατικά:

Επίλεξε ωραίες κάλτσες, ψηλοτάκουνα και την αγαπημένη σας στάση. Η λογική της ημέρας είναι να απολαύσετε τον έρωτα έστω και 10 λεπτά όχι να τυραννηθείτε κρεμώντας εαυτούς από τον πολυέλαιο για επίτευξη του μεγάλου οργασμού.

Ακόμα κι αν το σεξ δεν αποτελεί επιλογή για τεχνικούς λόγους- μπορείς να του προσφέρεις ένα μπιτάτο στοματικό.

Στοματικό Νούμερο 1

Στοματικό Νούμερο 2

Στοματικό Νούμερο 3