SEX

Έτσι θα κάνεις το καλό σεξ & θα σου αρέσει

17.02.2014
Οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω σου, μιλούν για το καλό σεξ, σχεδιάζουν το καλό σεξ αλλά σπανίως κάνουν κάτι για να κάνουν το σεξ τους καλό!

Αντί να μιλάς και να μιλάς, πάρε στα χέρια σου το καλό το σεξ!

1) Σταμάτα να έχεις άλλες προτεραιότητες και τελευταία να έρχεται η σωματική επαφή. Πολλές φορές, ανάμεσα στις υποχρεώσεις, αμελούμε την βασική μας υποχρέωση, να περνάμε καλά και ν απολαμβάνουμε το σεξ.

2) Εντόπισε τις αρνητικές σκέψεις που σε απομακρύνουν από την ηδονή. Ειδικά εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα με χιλιάδες ενοχές όσον αφορά το σεξ. Εντόπισε ποιές αρνητικές σκέψεις σε κρατούν μακρυά από τον οργασμό και ξεπέρασέ τες

3) Αν το μεγάλο σου πρόβλημα είναι το σώμα σου και οι αναλογίες του, προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα σου με γυμναστική και άσκηση παρά να κλείνεις όλα τα φώτα για να μην κάνεις ορατό το κορμί σου.

4) Ανάδειξε τα δυνατά σου σημεία. Μέχρι να πετύχεις το τέλειο κορμί, ανάδειξε τα στοιχεία εκείνα που σε κολακεύουν με τις κατάλληλες στάσεις. Αν η κοιλίτσα σου δεν είναι για παράδειγμα επίπεδη, γίνε ανάποδη γυναίκα καβαλάρισσα!

5) Μην μένεις σιωπηλή: ακόμα κι αν δεν μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για τα θέλω σου στο σεξ πριν ή μετά από αυτό, επωφελήσου την ώρα του παιχνιδιού για να ζητήσεις όσα σε φτιάχνουν. Ξεκίνα από τα μικρά θέλω κι όσο προχωράς, ζήτα κι από εκείνον να μιλήσει για τις δικές του σεξο-ιδέες.

6) Αν δεν ξέρεις πως να μιλήσεις για όσα δεν απολαμβάνεις, χρησιμοποίησε το εγώ κι όχι το εμείς. Για παράδειγμα, αν εκείνος δεν σε φροντίζει καθόλου με τα χείλια του εκεί χαμηλά, ζήτα του να το κάνεις: ''Θέλω να κατέβεις χαμηλά σήμερα'', ''Θέλω να μου κάνεις στοματικό σήμερα''!

7) Μην αφήνεις τον καιρό να περνά: προτού το καταλάβεις, θα έχεις χαραμίσει μήνες ολόκληρους ηδονής κι απόλαυσης! Μίλα, ζήτα, πάρε, απόλαυσε! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα ζευγάρια γύρω σου φαντάζουν υπερ-ευτυχισμένα κι όμως έχουν μήνες να κάνουν σεξ και δεν ξεπερνούν τα 30 χρόνια.

8) Έλα κοντά με τον σύντροφό σου: βρείτε τη σεξουαλικότητά σας μέσα από κοινές εμπειρίες όπως ο χορός, το φαγητό, μι κοινή δραστηριότητα εκτός σπιτιού.

Κι αν όλα τα παραπάνω φαίνονται εύκολα να τα κατακτήσεις, δοκίμασε και μερικές καινούργιες στάσεις για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση αλλά και για να περάσετε όμορφα στην προσπάθεια επίτευξης.