Αισθημα ουρησης κατα την σεξουαλικη επαφη

26.02.2015
Νιωθω αισθημα ουρησης, οτι δηλαδη θελω να παω στην τουαλετα κι ας εχω παει αμεσως πριν...

Θεια Λουκια σας εχω ξαναγραψει αλλα δεν μου απαντησατε. Ειμαι 23 χρονων και εχω αρχισει προσφατα να εχω σεξουαλικη επαφη με το αγορι μου. Κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης νιωθω αισθημα ουρησης, οτι δηλαδη θελω να παω στην τουαλετα κι ας εχω παει αμεσως πριν την σεξουαλικη πραξη. Πολλες φορες ειναι τοσο δυνατο το αισθημα που τρεχω στην τουαλετα οπου και βγαζω λιγες σταγονες ουρων (πιστευω οτι ειναι ουρα δεν ξερω αν ειναι κατι αλλο). Αυτο το αισθημα δεν το νιωθω τοσο εντονα σε ολες τις στασεις για αυτο με το αγορι μου αποφασισαμε να κανουμε 1-2 αλλες στασεις στις οποιες δεν νιωθω τοσο πολυ το αισθημα ουρησης. Ομως βλεπω πως δεν αντεχουμε αλλο με αυτο τον τροπο. Τι εχω; Μηπως εχω κατι; Τι πρεπει να κανω για να το ξεπερασω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κωνσταντίνα μου, δεδομένου ότι έχεις ουρήσει προηγουμένως κι ότι αυτή η αίσθηση δεν σε ταλαιπωρεί και σε άλλες στιγμές μέσα στην ημέρα παρά μόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σημαίνει ότι προχωράτε στη διείσδυση πολύ γρήγορα, δηλαδή πριν προλάβεις να υγρανθείς αρκετά με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη τριβή και πίεση στην ουρήθρα σου που σε κάνει να νομίζεις ότι θέλεις να ουρήσεις.

Βλέπεις, όταν βιάζεσαι να προχωρήσεις στη διείσδυση τα γεννητικά σου όργανα είναι στεγνά και καθώς η ουρήθρα βρίσκεται ακριβώς επάνω από το άνοιγμα του κόλπου σου, παρασύρεται από το πέος προς τα μέσα. Σε κάποιες στάσεις, όπως το κλασικό ιεραποστολικό (με τον άντρα από πάνω) αυτή η αίσθηση είναι πιο έντονη, ενώ σε κάποιες άλλες όπως στα τέσσερα, όχι τόσο.

Όταν όμως δώσεις τον χρόνο στον εαυτό σου να ερεθιστεί αρκετά, το σώμα σου παράγει λιπαντικά υγρά και τα γεννητικά σου όργανα διογκώνονται κι έτσι η ουρήθρα σου προστατεύεται από την τριβή και δεν νιώθεις αυτό το αίσθημα πίεσης, σαν να θέλεις να ουρήσεις.

Επιπλέον, υπάρχει ακόμα ένας λόγος για να επιμείνεις σε περισσότερα προκαταρκτικά καθώς όταν επιτρέπεις στο αγόρι να μπαίνει πολύ γρήγορα γίνεσαι πιο επιρρεπής και σε ουρολοιμώξεις από τα βακτηρίδια που φυσιολογικά υπάρχουν στην περιοχή.

Εν κατακλείδι, δεν έχεις κάτι. Απλά πρέπει να ζητήσεις από τον καλό σου να σε «ζεσταίνει» λίγο παραπάνω, κάτι που θα ωφελήσει και τον ίδιο αφού θα κάνει τη φάση της διείσδυσης πιο απολαυστική και για τον ίδιο. Τελος, να πούμε ότι η συνήθεια να ουρείς πριν και μετά το σεξ είναι πολύ καλή και θα πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο, ακόμη κι όταν ξεπεράσεις το πρόβλημα σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ