Μενεγάκη- Μελέτη: ήπιαν μαζί πρωινό καφέ!

20.10.2010
Αγαπημένη μας Δήμητρα,Τι συγκίνηση είναι αυτή σήμερα! Η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στον "Καφέ με την Ελένη"! Αν δεν είναι αυτό είδηση, τότε χρυσή μου δεν ξέρω τι μπορεί να είναι;

Αγαπημένη μας Δήμητρα,


Τι συγκίνηση είναι αυτή σήμερα! Η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στον "Καφέ με την Ελένη"! Αν δεν είναι αυτό είδηση, τότε χρυσή μου δεν ξέρω τι μπορεί να είναι;

Οι φήμες είχαν οργιάσει ότι η Μελέτη θα όταν καλεσμένη της Ελένης και την αμαρτία μας θα σου την πούμε: καθόλου δεν το πιστέψαμε μέχρι που το είδαμε με τα ίδια μας τα ματάκια και τρελάθηκαμε! Οι δύο ξανθές παρουσιάστριες μοιράστηκαν τον ίδιο καναπέ για πρώτη φορά στα χρονικά και εγώ ένιωσα τη συγκίνηση να ξεχειλίζει από μέσα μου!


Οι δυο παρουσιάστριες- πρώην ανταγωνίστριες- έβαλαν μέσα τα μαχαίρια και ήπιαν το πρωινό τους καφεδάκι, το καφεδάκι της ανακωχής!Και όχι μόνο τα είπαν όλα αλλά ήταν τόσο αγαπημένες και κολλητές που λίγο έλειψε να μπήξουμε τα κλάματα.

Τα δύο κορίτσια, αντάλλαξαν απόψεις για την τηλεόραση, για τους ΚαραμεροΧαριτάτους, για τα νούμερα των εκπομπών, ακόμα και για την εγκυμοσύνη της Σκορδά μίλησαν!

Αρχικά, η Νονώρα έδειξε πρόθυμη να τα βρουν μεταξύ τους και εξήγησε στην Ελένη πως τότες που ξεκίνησε τον Πρωινό Καφέ, ήταν μικρή και άβγαλτη και δεν ήξερε πως ό,τι και να έλεγε θα το πλάσαραν τα μίντια σαν σπόντα για την προκάτοχο του Καφέ, Μενεγάκη:

"Όταν είπα πως δεν υπάρχουν βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση, εννοούσα πως δεν πιστεύω στο θεσμό της βασιλείας γενικά στην χώρα μας που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από αυτόν", τόνισε βαθιά συγκινημένη η Μελέτη που μέχρι και δωράκι κολιέ με αλυσίδα έκανε στην Ωραία Ελένη.

Όσο για τότε που δήλωσε η Μελέτη πως τα πρωινάδικα δεν είναι για σαραντάρες, δεν εννοούσε τη Μενεγάκη, όπως νομίζαμε όλοι αλλά εξήγησε πως η ίδια δεν θα έκανε με τίποτα πρωινό στα 40 της γιατί δεν θα άντεχε τόση πίεση.

Οι δύο παρουσιάστριες δεν δίστασαν να μιλήσουν εποχή ANT1, τότε που η Ελεονώρα ανέλαβε τη θέση της Ελένης Μενεγάκη στον "Πρωινό Καφέ".

"Όταν πήγα στον ANT1, η ζωή μου άλλαξε σε μια νύχτα. Ο κόσμος με αναγνώριζε, τα δημόσια σχόλια και όσα λέγανε για εμένα συνεχώς. Όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο το οποίο εκτίθεται, όλοι θέλουν να σε έχουν στην εφημερίδα του στην εκπομπή τους. Τότε πάλευα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας", εξομολογήθηκε η Μελέτη και συμπλήρωσε λεγοντας με απόλυτη φυσικότητα:

"Δεν βλέπω να συγκρίνουν κάποια άλλη με εσένα! Τιμή μου πάντως που με συνέκριναν μαζί σου", κι εκεί έσκασε πραγματικά το γελάκι της η Ελένη, λες και επιβραβεύτηκε ο κόπος των ετών που σπατάλησε στην τιβί σερβίροντας καφέ.

Οι δύο κυρίες έδειξαν να ανοίγουν μάλιστα κοινό μέτωπο κατά του διδύμου του "10 με 1" και της άδικης επίθεσης που έκαναν στη Φαίη Σκορδά για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Οι δύο παρουσιάστριες συμφώνησαν πως η Φαίη δεν μπορεί να βγει να μιλήσει για το θέμα προτου σιγουρευτεί για την ασφάλεια του μωρού.

"Όλες οι γυναίκες πάντα κοιτάμε να κλείσουμε τον τρίτο μήνα. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε".


Κορυφαίες στιγμές της ιστορικής - μπορούμε να πούμε- συνάντησης Μελέτη και Μενεγάκη ήταν:


* Τα καρφιά της Ελένης προς την Τατιάνα Στεφανίδου. Μιλώντας για το πόσο καλά τα κατάφερε στα νούμερα τηλεθέασης η Ελεονώρα κατά την μετακίνησή της από τον ΑΝΤ1 στο Star, η Ωραία Ελένη συμπλήρωσε με νόημα πως άλλες μεταγραφές, όπως εκείνη της Τατιάνας, δεν αποδείχτηκαν το ίδιο επιτυχημένες.


* Η σπόντα της Μενεγάκη για την ηλικία των ΚαραμεροΧαριτάτων όπου τόνισε: Τους λένε παιδιά αλλά κοντεύουν τα 40. Δηλαδή, να μας εξηγήσει κάποιος, εμείς που ανήκουμε στην ίδια γενιά, είμαστε παιδιά ή όχι;

*Φυσικά, η Μενεγάκη, δεν δίστασε να ρωτήσει την Ελεονώρα να θα έλεγε το μεγάλο "ναι" στην πρόταση γάμου που θα της έκανε ο αγαπημένος της Γιάννης. Εκεί η Μελέτη τόνισε πως θα έλεγε αμέως "ναι" αλλά ξέρει ότι ο Γιάννης δεν πιστεύει σε αυτά [δες και το βίντεο που ακολουθεί.

Αγαπημένη μας, μετά τη συμφιλίωση με τη Ζαρίφη τις προάλλες, την Μελέτη σήμερα, απορούμε: ποιός έχει σειρά να τα βρει με την Ελένη στον αέρα της εκπομπής της; Μην είναι ο Γιάννης Λάτσιος; Μην είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος; Ή λες να φέρει το ταίρι της, τον Ματέο για να ανέβουν επιτέλους τα νούμερα και να ξεκολλήσει ο Καφές από την τρίτη θέση;

Από τις Κατερίνα Π. και Ελένη Αναστασάκη.