Ο Λιάγκας ξεσπαθώνει κατά των ΚαραμεροΧαριτάτων

20.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Γιώργος Λιάγκας ακούει στη διαπασών το άσμα της Λαίδης Άντζελας "Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω" και το αφιερώνει μάλιστα στο δίδυμο του "10 με 1", τον Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Γιώργος Λιάγκας ακούει στη διαπασών το άσμα της Λαίδης Άντζελας "Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω" και το αφιερώνει μάλιστα στο δίδυμο του "10 με 1", τον Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο.


Θυμάσαι που τη Δευτέρα το βράδυ οι ΚαραμεροΧαριτάτοι αποκάλυψαν την ενόχλησή τους σχετικά με την εγκυμοσύνη ή μη της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή "Όλα" του Θέμου Αναστασιάδη; Εμ νόμιζες ότι ο σκληροπυρηνικός Λιάγκας θα τους άφηνε χωρίς απάντηση; Όχι βέβαια!


Ο Γιώργος υπερασπίστηκε τον ίδιο και τη γυναικούλα του από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Φυσικά, δεν καταφέρθηκε ονομαστικά εναντίον των ΚαραμεροΧαριτάτων αλλά οι σπόντες του είναι φανερό που πήγαιναν:


"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή με τους άλλους. Όταν θέλω, όταν μπορώ και όταν πρέπει, θα δημοσιοποιήσω κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτοί που τα λένε, δεν έχουν παιδιά, μάνα ή γυναίκα για να ξέρουν ότι μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα πεις όταν δεν είσαι σίγουρος;".

Όλο νόημα οι δηλώσεις του Γιώργου που βρήκε σύμμαχο εκεί που δεν το περίμενε: την Ελεονώρα Μελέτη. Τα δύο παιδιά που ήταν στα μαχαίρια, τα βρήκαν λίγο μετά την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν μέσω sms και η παρουσιάστρια της "Πρωινής Μελέτης" έσπευσε να βάλει πλάτη στο ζεύγος Σκορδαλιά:


"Είμαι μαζί τους. Δεν μπορεί μια γυναίκα να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της αν δεν κλείσει το πρώτο κρίσιμο τετράμηνο. Άλλωστε, μετά από εκεί, τα πράγματα δεν κρύβονται και θα μιλήσουν ανοιχτά για το θέμα".

Πάντως, τα νούμερα της AGB πρέπει να έχουν κάνει Τούρκους τους ΚαραμεροΧαριτάτους που βλέπουν από τη δεύτερη θέση πλέον το ζεύγος Σκορδαλιά. Όσο μένουν δεύτεροι και με διαφορά, τόσο θα φουντώνουν κατά της Φαίης και του Γιώργου!

Aπό την Κατερίνα Π.