Η μπηχτή της Μενεγάκη για το Λάτσιο

19.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Το ξέρεις πολύ καλά ότι η Ελένη Μενεγάκη τελευταία με έχει απασχολήσει πάρα πολύ από το χωρισμό της με το Γιάννη Λάτσιο μέχρι τη σχέση της με τον αγαπημένο μου πλέον Ματέο Πατζόπουλο-που σε λίγο θα τον ερωτευτώ και εγώ τόσο συχνά που ασχολούμαι μαζί του- όμως αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Το ξέρεις πολύ καλά ότι η Ελένη Μενεγάκη τελευταία με έχει απασχολήσει πάρα πολύ από το χωρισμό της με το Γιάννη Λάτσιο μέχρι τη σχέση της με τον αγαπημένο μου πλέον Ματέο Πατζόπουλο-που σε λίγο θα τον ερωτευτώ και εγώ τόσο συχνά που ασχολούμαι μαζί του- όμως αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό.


Η Ελένη που λες όλο αυτό το διάστημα δεν είχε σχολιάσει δημόσια πολλά πράγματα που να σχετίζονται έστω και λίγο με τον πρώην άντρα της όμως πάνω στην κουβέντα που είχε με την Ναταλία Γερμανού -που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της- της βγήκε από μέσα της κάτι που στοιχηματίζω ότι αν δάγκωνε τη γλώσσα της εκείνη την ώρα θα την οδηγούσε στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση.


Πάνω στην κουβέντα για τον Γιώργο Καπουτζίδη και το σόου "Just the two of us" και αφού η κουβέντα έφτασε στην κριτική επιτροπή ρωτάει το Ναταλάκι που το δημοσιογραφικό δαιμόνιο είναι μέσα της : "Εσύ θα το' κανες; Αν σου λέγανε να κρίνεις, να πάρεις θέση σε μία κριτική επιτροπή, θα το έκανες;", η απάντηση της Ελένης με άφησε με το στόμα ανοιχτό: "Όταν κλείσω την τηλεοπτική μου καριέρα, έχω πει ότι η δουλειά του μέλλοντος είναι κριτής. Δεν σε κρίνει κανείς, λες πέντε πραγματάκια, παίρνεις τα ωραία σου λεφτά και πας σπίτι σου. Διαφημίσεις".


Η συγκεκριμένη μπηχτή με συγχωρείς πολύ αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι ήταν τυχαία αλλά από ότι φαίνεται πήγαινε κατευθείαν καρφωτή για το Γιάννη Λάτσιο.

Η απάντηση της Ελένης με έβαλε σε σκέψεις για μια ακόμη φορά. Διότι πρώτον αν η κριτική είναι το επάγγελμα του μέλλοντος τότε εμείς οι υπόλοιποι είμαστε καταδικασμένοι να πεινάσουμε.


Έπρεπε να το είχα φανταστεί ότι αυτό ήταν το επάγγελμα του μέλλοντος όμως- εδώ ολόκληρη Τζένιφερ Λόπεζ είπε ναι στο "American Idol" και το "γύρισε"- και όχι τίποτε άλλο τσάμπα έφαγα τα μάτια μου στον επαγγελματικό προσανατολισμό να βρω τι μου ταιριάζει...Εμ δεν μου το έλεγε η Μενεγάκη λίγα χρόνια πριν να ξέρω ...

Ελένη Αναστασάκη