Μενεγάκη-Σκορδά-Λιάγκας-Καραμέρος: η μάχη του καρό

19.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Όπως σίγουρα γνωρίζεις το καρό είναι in, must, τρέντι πώς να σου το πω... Τι έπαθαν όμως όλοι χθες και το φόρεσαν; Νόμιζα προς στιγμήν ότι κάποιο πρόβλημα έχω με τα μάτια μου και βλέπω παντού τετραγωνάκια...αλλά όχι! Απλά χθες το πρωί όλοι λάτρεψαν το καρό!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Όπως σίγουρα γνωρίζεις το καρό είναι in, must, τρέντι πώς να σου το πω... Τι έπαθαν όμως όλοι χθες και το φόρεσαν; Νόμιζα προς στιγμήν ότι κάποιο πρόβλημα έχω με τα μάτια μου και βλέπω παντού τετραγωνάκια...αλλά όχι! Απλά χθες το πρωί όλοι λάτρεψαν το καρό!


Χθες που λες η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Καραμέρος εμφανίστηκαν φορώντας τα καρό τους πουκαμισάκια και όλα τα πρωινάδικα θύμιζαν ροντέο περιωπής λες και έπρεπε να φορέσουν πανομοιότυπα πουκάμισα για να το πετύχουν...


Για τη Σκορδά και το Λιάγκα να το καταλάβω, είναι ζευγάρι και το γούστο του ενός επηρεάζει αυτό του άλλου, όσο να πεις φεύγοντας από το σπίτι θα το φόρεσε ο ένας και θα ζήλεψε ο άλλος. Τι διαβολική σύμπτωση όμως και οι "αντίπαλοι" σε Alpha και ANT1 χθες το πρωί να έχουν την ίδια καρό όρεξη πρωινιάτικο; Και το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι τουλάχιστον οπτικά ταιριάζουν κιόλας!


Μα δες σε παρακαλώ πόσο ταιριαστοί είναι ο Καραμέρος και η Μενεγάκη αν τους βάλεις δίπλα-δίπλα. Είναι σαν αντρόγυνο τύπου Σκορδά-Λιάγκα ή μου φαίνεται;

Η Μενεγάκη διάλεξε την εκδοχή του σε κόκκινο-γκρι-λευκό ενώ η Φαίη σε ανοιχτό μοβ-μπλε-κόκκινο με λευκό τοπ από μέσα. Τώρα θα μου πεις , ξανθές και οι δύο, καρό πουκάμισο και οι δύο ...Πραγματικά τώρα συνειδητοποιώ ότι και στην τέχνη της τηλεόρασης παρθενογένεση δε θα βρεις όσο και αν ψάξεις.

Να σου πω την αλήθεια αυτή η σύμπτωση με συγκλόνισε και άρχισα να κυκλοφορώ με το δικό μου καρό πουκάμισο νιώθοντας και εγώ σταρ των πρωινάδικων...Σου λέει το καρό είναι το νέο ξανθό...


Από την άλλη και αυτός ο στιλίστας δεν είδε κάπου τι φοράνε οι απέναντι να τελειώνει η δουλειά; Η μήπως είδε και θυμήθηκε το μέχρι πρότινος ξεχασμένο καρό; Μωρέ μήπως εν τέλει ο ένας στιλίστας "σφύριξε" στον άλλο τι θα φορεθεί στην εκπομπή ; Μου φαίνεται αδύνατο να καταλάβω κάτι τέτοιες ώρες τις εκπλήξεις-ομοιότητες που μπορεί να κρύβει η πρωινή τηλεοπτική ζώνη!


Ελένη Αναστασάκη