Έξαλλοι οι ΚαραμεροΧαριτάτοι με τη Σκορδά

19.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Να ήταν η ζήλεια ψώρα να γέμιζε όλη η χώρα. Ότι θα ζήλευαν με τέτοιο πάθος οι ΚαραμεροΧαριτάτοι την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Σκορδά, ε όχι δεν το περίμενα.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Να ήταν η ζήλεια ψώρα να γέμιζε όλη η χώρα. Ότι θα ζήλευαν με τέτοιο πάθος οι ΚαραμεροΧαριτάτοι την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Σκορδά, ε όχι δεν το περίμενα.

Που λες, το δίδυμο του πρωινού του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένο στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και έσφαξε με το γάντι το αντίπαλο δίδυμο των Σκορδαλιάγκα. Τα μεγάλο πρόβλημα τόσο του Γιώργου Καραμέρου, όσο και του Σπύρου Χαριτάτου ήταν η μη παραδοχή της εγκυμοσύνη από τη Φαίη Σκορδά για λόγους τηλεθέασης.


Ειδικά, ο ο Χαριτάτος αγαπημένη μου, ξεσπάθωσε και τα έχωσε χοντρά τόσο στο Mega όσο και στους υποτίθεται αγαπημένους του φίλους Λιάγκα και Σκορδά και είπε χαριτολογώντας στον Θέμο:


"Η πρώτη εβδομάδα πήγε προβλέψιμα. Το Mega έριξε το βαρύ του πυροβολικό. Τα παιδιά τα πάνε μια χαρά και έχουν και την εγκυμοσύνη της Φαίης και να ναι καλά τα παιδιά. Είναι γνωστό και σαφώς υπάρχει. Τα φιλιά μου στα παιδιά αλλά αυτό που με ενοχλεί στην ιστορία είναι πως δεν βγαίνουν να το πουν. Εγώ αν αντιμετώπιζα κάτι τέτοιο, θα έβγαινα να το φωνάξω πως θα γίνω πατέρας. Τώρα τα παιδιά καταπιέζονται από ένα κανάλι για να μην μιλήσουν και να το πουν αργότερα. Κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να το διαχειρίζεσαι διαφορετικά. Μην το λες καθόλου γιατί βγαίνουν μετά οι καλεσμένοι που τους το είπες στην εκπομπή σου και το λένε σε άλλες εκπομπές".

Τόση καούρα βρε Σπύρο μου κι εσύ να γίνεις πατέρας, βρες μια κοπέλα να αποκατασταθείς! Τι να κάνουμε που μέχρι πέρσι τον λάτρευες τον τίτλο του ελεύθερου κι ωραίου και φέτος προτιμάς την εικόνα του χαρωπού μπαμπά. Κι δεν ήταν μόνο ο Χαριτάτος. Από εκείνον το περίμενα το φαρμάκι και τελικά ο Καραμέρος τα έχωσε ακόμα πιο χοντρά στους Σκορδαλιάγκα. Και την δεν είπε ο παρουσιαστής του "10 με 1" στο Θέμο. Πάρε για να έχεις:


"Παντρεμένος είμαι έχω δύο παιδάκια, είπα στη γυναίκα μου να περιμένει να τα κάνουμε στη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν αλλά δεν. Είναι κρίμα που βάζουμε τον κόσμο σε τέτοια διαδικασία. Δεν πιστεύω ότι στη ζωή μου πρέπει να υπολογίσω πως θα φιλάω τα παιδιά μου για να με πιάσει σωστά η κάμερα. Πρέπει ο κόσμος της τηλεόρασης να φέρεται φυσιολογικά. Εγώ περιμένω να φέρουμε όλους τους καλεσμένους από το πρόγραμμα του σταθμού κι αν δούμε ότι πέφτει το πράγμα, εκεί τσουπ, θα εμφανίσω το παιδί. Ο Γιώργος έχει μια λίστα με όλα τα προγράμματα του Mega κι όταν θα έρθει και η Πάτυ καλεσμένη, μετά θα πουν για την εγκυμοσύνη της Φαίης".

Ποπο βρε παιδιά! Θα το πει η γυναίκα μόλις σιγουρευτεί για την εγκυμοσύνητης. Δηλαδή, έπρεπε να σας στείλει και δελτίο τύπου για να την κράζετε μετά έτσι κι αλλιώς; Και δεν κλαίω τίποτα άλλο . Τα ευρώ που σπατάλησαν οι Λιάγκας και Σκορδά στο γαμήλιο τραπέζι τους. Που σου λέει, είχαν τους ΚαραμεροΧαριτάτους πρώτο τραπέζι πίστα και έφαγαν και ήπιαν και διασκέδασαν. Και λίγους μήνες μετά, πήραν το μεγάλο ευχαριστώ. Εδώ δεν μιλάμε για τηλεοπτικές φιλίες αλλά για λυκοφιλίες!

Aπό την Κατερίνα Π.