Χρήστος Χολίδης: τον μάτιασαν!

19.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Έχει φοβηθεί το μάτι μου! Τι πράγμα είναι αυτό με το "Just the two of Us". Όποιος πήγε τελικά εκεί έπαθε και μια καταστροφή. Η Φλώρα Θεοδώρου λιποθύμησε, από ότι φαίνεται από την εξαντλητική δίαιτα και ο Χρήστος Χολίδης έπαθε ολική καταστροφή αφού και πλημμύρισε το σπίτι του και παραλίγο να του κλέψουν το αμάξι.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Έχει φοβηθεί το μάτι μου! Τι πράγμα είναι αυτό με το "Just the two of Us". Όποιος πήγε τελικά εκεί έπαθε και μια καταστροφή. Η Φλώρα Θεοδώρου λιποθύμησε, από ότι φαίνεται από την εξαντλητική δίαιτα και ο Χρήστος Χολίδης έπαθε ολική καταστροφή αφού και πλημμύρισε το σπίτι του και παραλίγο να του κλέψουν το αμάξι.


Θα σου πω αμέσως τι εννοώ: χθες τα ξημερώματα ο τραγουδιστής γυρνώντας στο σπίτι του κουρασμένος και εξαντλημένος αφού είχε δώσει ρέστα στο σόου του Mega , βρήκε το σπίτι του πλημμυρισμένο από τη βροχή! Το σαλόνι του είχε μετατραπεί σε λίμνη και έκανε ότι μπορούσε για να μαζέψει τα αμάζευτα, σιχτιρίζοντας την ώρα και τη στιγμή που μπήκε μέσα!


Αυτός όμως δεν είναι το μόνο πλήγμα... Σαν να μην έφτανε που κολυμπούσε επί μισή ώρα στο ...σαλόνι του , έπεσε και θύμα κλοπής! Κατεβαίνοντας από το σπίτι για να πάει στο αυτοκίνητο, βρήκε και το τζάμι του αυτοκινήτου του σπασμένο , που ήταν φυσικά το κερασάκι στην τούρτα. Ο Χολίδης λοιπόν την ώρα που κατέβηκε είδε τους ληστές που ήταν έτοιμοι να του βουτήξουν το smart που οδηγεί και την έκαναν με ελαφρά και εξαφανίστηκαν!


Κατάλαβες Δημητρούλα μου, για τι καταστροφή σου μιλάω! Δηλαδή πραγματικά περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω ποιος θα έχει σειρά από το "Just the two of Us" και τι θα πάθει αυτός ο κακομοίρης; Απαπα...μακριά από εμάς!

Ελένη Αναστασάκη