Από ποιον τις τρώει η Μάρω Λύτρα;

18.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Μου έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο! Ένα πράγμα δεν ανέχομαι και αυτό είναι το ξύλο, όπως φαίνεται όμως η Μάρω Λύτρα έχει μεγαλύτερη ανεκτικότητα στο συγκεκριμένο θεματάκι.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Μου έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο! Ένα πράγμα δεν ανέχομαι και αυτό είναι το ξύλο, όπως φαίνεται όμως η Μάρω Λύτρα έχει μεγαλύτερη ανεκτικότητα στο συγκεκριμένο θεματάκι.

Πες -θεωρητικά πάντα- Οκ να παίζει κάνα κουλοχέρη, ok και να πάει καμία βόλτα από καζίνο ή να κατεβάζει βότκα αντί για χυμό πορτοκάλι το πρωί, αλλά τα κλωτσομπουνίδια δεν είναι καθόλου σικ αγάπη μου: "Δέχτηκα αρκετά πράγματα σε σχέσεις μου τα οποία δεν θα τα δεχόμουν τώρα. Έχω περάσει από σχέση που είχε ξύλο. Μου ‘χει τύχει να με χτυπάνε. Τα εξωτερικά σημάδια φεύγουν, τα εσωτερικά είναι πιο δύσκολα. Σε τρώνε αυτές οι καταστάσεις. Μια γυναίκα δεν μπορεί να αρέσκεται στην κατάσταση αυτή, απλά δεν ξέρει πως να βγει από αυτή τη σχέση, πως να φύγει. Ευτυχώς βρήκα τον τρόπο να βγω από αυτή τη σχέση και βγήκα", με ενημερώνει η Μάρω.


Αυτό έλειπε χρυσή μου να σε έχει κάνει ο άλλος μαύρη από το ξύλο και να μη βρεις τρόπο να βγεις από τη σχέση...Θέλει να με τρελάνει η Μάρω τελείως χρυσή μου και δεν ξέρω αν σου το είπα αλλά τελευταία δεν είμαι και πολύ καλά. Από την πόρτα να φύγει όπως όλος ο κόσμος, δεν της πέρασε από το μυαλό; Ταράχτηκα πολύ και μου ανέβηκε η πίεση δε σου το κρύβω με τις παραπάνω δηλώσεις. Δε μας λέει και ποιος είναι ο αγροίκος να ξέρουμε να του χτυπήσουμε την πόρτα για περαιτέρω εξηγήσεις.

"Δεν είναι ντροπή ούτε να βρεις ψυχολόγο και να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Όταν ήρθα εδώ είχα άλλη νοοτροπία. Σκεφτόμουνα ότι δεν έπρεπε να πω το ένα ή το άλλο αλλά την ξεπέρασα πλέον. Η αλήθεια είναι πως έχω την τάση να τα βλέπω όλα λίγο σκούρα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό μέσα μου", λέει η Μάρω και με βάζει πάλι σε σκέψεις. Ναι το σκούρο είναι in τέτοια εποχή, όμως μην το παίρνουμε και μέσα μας ε; Τι να σου πω χρυσή μου νομίζω όλα είναι στο μυαλό μας και το θέμα ξεκινάει από το τι γνώμη έχουμε για τον εαυτό μας, όχι τι γνώμη έχουν οι άλλοι.

Μωρέ μπας και είναι ο πρώην σύζυγος που τον παράτησε και ήρθε στο Ελλάντα για να κάνει καριέρα που της τις έβρεχε; "Δεν μιλάμε με τον πρώην άντρα μου γιατί τον πλήγωσα. Όπως εγώ δεν μιλάω σε κάποιους που με πλήγωσαν, έτσι και αυτός. Λογικό είναι. Ο άντρας μου ήταν μουσικός, έτυχε το Fame Story και λίγους μήνες πριν είχα χάσει τον πατέρα μου. Έκλεισα μια πόρτα και άνοιξα ένα παράθυρο. Ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή και την έκανα", με προλαβαίνει η Μάρω. Ναι αλλά εκεί είναι που πουντιάζεις όταν έχεις ανοιχτό το παράθυρο χρυσή μου, χειμώνας ήρθε κλείσε το παράθυρο της κουζίνας και άνοιξε αυτό της καρδιάς σου να βρεις την υγεία σου!

Ελένη Αναστασάκη