Γιατί λιποθύμησε η πρώην του Χρήστου Δάντη;

18.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Αν σου πω τι έγινε θα πέσεις κάτω και εσύ! Αυτό το ?Just the two of us? με έχει συγκλονίσει! Μόλις ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ενώ είχε απαρτία επί σκηνής αφού όλοι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι , η Φλώρα Θεοδώρου τα είδε όλα κωλυόμενα και λιποθύμησε!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Αν σου πω τι έγινε θα πέσεις κάτω και εσύ! Αυτό το "Just the two of us" με έχει συγκλονίσει! Μόλις ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ενώ είχε απαρτία επί σκηνής αφού όλοι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι , η Φλώρα Θεοδώρου τα είδε όλα κωλυόμενα και λιποθύμησε!


Έπεσαν λοιπόν όλοι οι παίκτες επάνω στο Φλωράκι να δουν τι και πώς της συνέβη και έχασε τις αισθήσεις της αλλά και για να τη βοηθήσουν. Τίποτα όμως χρυσή μου δεν πάει χαμένο στη ζωή. Ο Κώστας Καραφώτης που σπούδασε ιατρική , προσπαθούσε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ ο Καπουτζίδης τα είχε επισήμως "παίξει" και ζητούσε τη βοήθεια του κοινού κυριολεκτικά αλλά και της παραγωγής. Σου λέει και αυτός ο κακομοίρης τον έφαγαν και να σου τ’ ανάσκελα η Φλώρα. Αφού να φανταστείς μια κοπέλα από το κοινό ανέβηκε στη σκηνή και προσπάθησε να συνεφέρει τη λιπόθυμη Φλώρα κάνοντας της αέρα. Όπως και να έχει έμεινε πεσμένη στη σκηνή για κάνα δεκάλεπτο και στη συνέχεια συνήρθε το κορίτσι.

Εδώ που τα λέμε δεν έχει περάσει και λίγα η Φλώρα τελευταία... Κάτι ο χωρισμός με το Χρήστο Δάντη, κάτι το διαζύγιο, το τρέξιμο, τα χρηματικά άγχη, οι αγωνίες που πέρασε δεν ήταν και λίγες. Μήπως όμως τελικά, αυτό που ήθελε ήταν το φιλί της ζωής από το Δάντη για να συνέλθει;

Ελένη Αναστασάκη