"Just the two of us": τι έγινε στην σπαρταριστή πρεμιέρα

18.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Θυμάσαι που κολλάγαμε κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 για να δούμε το "Dancing with the stars"; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, γιατί φέτος θα κολλήσουμε με το "Just the 2 of us".
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Θυμάσαι που κολλάγαμε κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 για να δούμε το "Dancing with the stars"; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, γιατί φέτος θα κολλήσουμε με το "Just the 2 of us". Που λες, στην πρεμιέρα του σόου που έγινε εψές βράδυ, είδαμε 12 σταρ να τραγουδούν ντουέτο με επαγγελματίες (σταρ) τραγουδιστές !

Το σόου που παρουσιάζουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού ήταν διασκεδαστικό απ' 'όπου και να το πιάσεις.


Οι παρουσιαστές: ο Καπουτζίδης μπορεί να σου φτιάξει ένα σενάριο σπαρταριστό και επιπλέον, να γεμίσει ένα σόου με αχτύπητες ατάκες και σκετσάκια. Μετά το "Megalicious Classsics" και τη θητεία της Eurovision, τα έδωσε όλα. Η Δούκισσα με ξαναβαμμένο ξανθωπό μαλλί έδινε το στίγμα από τα παρασκήνια και έκανε τη συννεονηση με την κριτική επιτροπή για τις βαθμολογίες.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Κώστας Τουρνάς, Αθηναϊδα Νέγκα, Λυδία Παπαϊωάννου, Στέφανος Κορκολής!

Ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στην τιβί και τα μιντιακά δρώμενα γενικά, ελαφρώς γερασμένος ενώ ο Κώστας Τουρνάς, αγέραστος, φάνηκε να έχει πολύ κέφι. Η Λυδία παιδί του Mad πήδησε στο Mega ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο Ουγγαρέζος και η Αθηναίδα Νέγκα γνωστή από τις σπαρταριστές ραδιοφωνικές συμβουλές περί σχέσεων που δίνει, έχει πολύ μέλλον στην τιβί.

Τα ζευγάρια τα σπάνε:

1. Μαριάννα Πολυχρονίδη και Ησαίας Ματιάμπα: η δολοπλόκα Νταίζη από τα "Μυστικά της Εδέμ" και ο πάλαι ποτέ νικητής του "Να η Ευκαιρία" μπήκαν στο "Just the 2 of us" με το "Telephone" των Gaga και Beyonce!

2. Θεοχάρης Ιωαννίδης και Ελπίδα: η μεγάλη Ελπίδα και ο πιτσιρικάς Θεοχάρης μάγεψαν την επιτροπή με το αισθαντικό "Breathless". Στο κοινό βρέθηκε και ο Ηλίας Ψινάκης, πολύ καλός φίλος του Θεοχάρη.

3. O ράπερ Μπο και η Μαρία Κορινθίου- σύζυγος Αϊβάζη: προσπάθησαν να εκτελέσουν το "You spin my head right round" και πραγματικά το κεφάλι μου άρχισε να σβουρίζει μετά την εκτέλεση του κομματιού. Η Μαρία φώναζε ελαφρά αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στη φωνή αφού η μητέρα και σύζυγος Κορινθίου έλαμπε μέσα στο στραφταλιζέ της κοντό φορεματάκι.

4. Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Ραλλία Χρηστίδου: η Ραλλία η "Fame Story"τισσα συνόδεψε τον κούκλο πολίστα Βλοντάκη στο "Ρυθμό της Μουσικής". Εκεί κουφαθήκαμε από τα τσιριχτά του κοινού (κυρίως τα γυναικεία) για χάρη του κούκλου (πλην παντρεμένου) πολίστα.

5. Κατερίνα Στικούδη και Νίκος Μίχας: ο έτερος "Fame Story"της Μίχας και η Μις Ελλάς, παρουσιάστρια του "Mega Star" τραγούδησαν το "Τainted love". Αγαπητό Mega, ένα βράδυ είπαμε να κάνουμε τον καλό μας να ζηλέψει τον Βλοντάκη και εκεί πάνω στη χαρά, μας βγάζεις τη Στικούδη πιο λαμπερή από ποτέ. Αδικία!

6. Φλώρα Θεοδώρου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: η τρίτη κατά σειρά πρώην σύζυγος Χρήστου Δάντη και ο Μιχάλης- Μάτριξ- Ιατρόπουλος από τους "Ψίθυρους Καρδιάς" ερμήνευσαν το "Καρδιά μου" του Μαζώ και των ΟΠΑ. Εκρηκτικός ο συνδυασμός, δεν λέω!

7. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αμαρυλλίς: ερμήνευσαν το "Dance with somebody" με σκέρτσο και νάζι και έδειξαν να ταιριάζουν ως ντουέτάκι.

8. H Mαρία Μπεκατώρου και ο Χρίστος Χολίδης: με ρωτάς αν είναι σούπερ; Ναι ναι ναι. Ερμήνευσαν τον "Πειρασμό" άι γιαγιαγια.

9. Μιχάλης Μουρούτσος και Τζόρτζια από τους Μπλε: τραγούδησαν το "Loosing my religion" και "Τα λόγια κομμάτια".

10. Ελένη Φιλίνη και Κώστας Καραφώτης: αν η Βουγιουκλάκη ζούσε, θα την μισούσε. Δεν ξέρω αν παίρνει κάποιο μαγικό φίλτρο, αλλά η Ελένη Φιλίνη έδειχνε πιο πιτσιρίκα κι από τον Καραφώτη που είχε στο πλευρό της! Τραγούδησαν το "Σ’ αγαπώ" των Ρέμου- Πρωτοψάλτη.

11. Ελένη Φουρέιρα και Παναγιώτης Πετράκης: τα έδωσαν όλα στο "Love Sex Magic": είναι η χρονιά της Ελένης και ο Πετράκης ψοφάει να τραγουδά. Θα πάνε μακρυά στο παιχνίδι..! σταντάρ!

12. Εύη Αδάμ και Λευτέρης Πανταζής : όποιος εμπνεύστηκε τέτοιο ντουέτο, μπράβο του. Γιατί σόου χωρίς ΛΕΠΑ δεν λέγεται σόου! Τραγούδησαν "Στης Εκκλησιάς την πόρτα" και χορτάσαμε από λαϊκά γυρίσματα...

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ "JUST THE TWO OF US" ΚΑΙ ΟΧΙ "DANCING WITH THE STARS": Γιατί ποτέ δεν συμπάθησα τις χορευτικές πιρουέτες και έχω ξεπεράσει (ωσάν την Μενεγάκη) προ πολλού, κι εγώ το Γιάννη Λάτσιο!

Γιατί μου τη σπάει: μου λείπει ο Γαρδέλης ρε παιδί μου!

ΥΣ1: το ζευγάρι που κέρδισε ασυλία για την εβδομάδα αυτή, ήταν η Ελπίδα και ο Θεοχάρης!

YΣ2: εν τω μεταξύ, η AGB αντάμειψε "JUST THE TWO OF US" χαρίζοντάς του την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης. Αναλυτικά, από τις 9 έως τις 12 το βράδυ, το MEGA έκανε 30,4 στο γενικό σύνολο και 33,5 στο νεανικό κοινό ενώ ο ALPHA και το "Big Brother", την ίδια ώρα σημείωσε 14,3 στο γενικό σύνολο και 14,9 στο νεανικό κοινό.

Αν το έχασες, δες το live εδώ:

Από την Κατερίνα Π.