Κατερίνα Λέχου: ντύνεται νυφούλα;

18.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι γίνεται στη showbiz και η μία μετά την άλλη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Η εγκυμοσύνη σου λέει παιδί μου φοριέται πολύ φέτος αλλά το απόλυτο τρεντ γίνεται πια ο γάμος, αφού όποια δεν έχει παντρευτεί είναι κάτι σαν?λεπρή!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι γίνεται στη showbiz και η μία μετά την άλλη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;
Η εγκυμοσύνη σου λέει παιδί μου φοριέται πολύ φέτος αλλά το απόλυτο τρεντ γίνεται πια ο γάμος, αφού όποια δεν έχει παντρευτεί είναι κάτι σαν...λεπρή!

Η κουκλάρα λοιπόν Κατερίνα Λέχου, που επανήλθε δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα με το σίριαλ "Νησί" που έχει κάνει θραύση σου λέει, όπως όλα δείχνουν είναι και εκείνη έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εδώ και τρία περίπου χρόνια αγαπημένο της πρώην πολίστα και νυν επιχειρηματία Μάνο Στρατάκη!


Μπορεί τα παιδιά να είναι αρκετά διακριτικά με τη σχέση τους και να αποφεύγουν τα πολλά φώτα αλλά όπου σταθούν και όπου βρεθούν ο έρωτας τους κάνει μπαμ: "Θα μπορούσα να πω ότι παντρεύομαι, χωρίζω όπως είθισται και είμαι politically correct. Δεν με ενδιαφέρει ούτε αυτό όμως. Για μένα ο γάμος είναι συζυγία. Δύο στον ίδιο ζυγό και όχι δύο που πάνε περίπατο στην εξοχή. Είναι δύο άνθρωποι που παλεύουν γιατί πιστεύουν ότι μέσα από αυτό θα γίνουν καλύτεροι μέχρι το τέλος της ζωής τους", δήλωσε πρόσφατα το Κατερινάκι που δε θα σου το κρύψω λάμπει Μπάμπη μου!
Καλά τα λέει το Κατερινάκι, Δημητρούλα μου! Και εγώ να ευχηθώ σχετικά με την πάλη άντε και με τη νίκη!

Ελένη Αναστασάκη