Γρηγόρης Αρναούτογλου: θα το πάρει το κορίτσι;

15.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ένας δεσμός που με απασχόλησε πολύ δε σου το κρύβω είναι αυτός του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάντια Μπουλέ. Τα χαλάνε , τα ξαναβρίσκουν , οι εξελίξεις με προσπερνούν και δεν τους προλαβαίνω πλέον.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Ένας δεσμός που με απασχόλησε πολύ δε σου το κρύβω είναι αυτός του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάντια Μπουλέ. Τα χαλάνε , τα ξαναβρίσκουν, οι εξελίξεις με προσπερνούν και δεν τους προλαβαίνω πλέον. Ο Γρηγόρης λοιπόν μίλησε στη Χριστίνα Λαμπίρη για τις σχέσεις του με τα κορίτσια γενικά: "Είναι άνανδρο να σχολιάζω τις σχέσεις μου. Πρέπει να είσαι κύριος σε αυτά" είπε χαρακτηριστικά για τα αισθηματικά κατά το γνωστό "Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω" του αείμνηστου Στέλιου Διονυσίου, για να μιλήσει και αργότερα για τη Νάντια ειδικά.

Όπως φαίνεται τώρα όμως όλα έχουν πάρει μια ροή και έχουν δρομολογηθεί : "Είμαστε ξανά μαζί μετά από ένα μικρό χωρισμό". Έτσι να βλέπω χαμόγελα αισιοδοξίας, σφιχταγκαλιάσματα και έρωτες να ανθίζουν.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι η Νάντια έχει ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες και μαθαίνει να μαγειρεύει αφού ο μάστερ του είδους Ηλίας Μαμαλάκης δήλωσε περιχαρής με τα μουστάκια του να γελάνε και αυτά από χαρά: "Τον Φεβρουάριο η Νάντια Μπουλέ θα είναι έτοιμη να ανοίξει σπίτι" αφού σου λέει τώρα το "Top Chef" δεν έσκασε και τελείως τυχαία στη Νάντια. Και έρχομαι να ρωτήσω, μήπως κάτι παραπάνω ξέρει ολόκληρος Μαμαλάκης και μας το κρύβει;

Σου λέει το κορίτσι: "Μένω μόνη μου και ασχολούμαι με την κουζίνα. Μαγειρεύω τα παραδοσιακά φαγητά, ασχολούμαι όμως και με τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού". Είδες χρυσή μου, ο πρώτος αριθμός του λαχείου έπεσε στο Γρηγόρη σου λέω και τώρα πια η Νάντια είναι χρυσή νύφη.

Μάλλον το κατάλαβε -ευτυχώς για τον ίδιο- και εκείνος και αποφάσισε να μην αφήσει την ιδανική γυναίκα να φύγει μέσα από τα χέρια του, γι’ αυτό άνοιξε την καρδιά του στη Λαμπίρη , μην πάει και του τη φάει κανείς άλλος τώρα που θα γίνει και μαγείρισσα.
Χρυσή μου κουτί της ήρθε και μην το συζητάς καθόλου! Μετά από μια τηλεοπτική σεζόν η Νάντια θα έχει γίνει καλύτερη και από το Μαμαλάκη στην κουζίνα και ο Γρηγοράκης θα γλείφει τα δάχτυλα του...

Ελένη Αναστασάκη