Ρούλα Κορομηλά: ζητείται επειγόντως γαμπρός!

15.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλο "Βράδυ" στον Άλφα βρέθηκε καλεσμένη η Ρούλα Κορομηλά και πραγματικά η εμφάνισή της ήταν άκρως διασκεδαστική για εμάς τους τηλεθεατές.
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλο "Βράδυ" στον Άλφα βρέθηκε καλεσμένη η Ρούλα Κορομηλά και πραγματικά η εμφάνισή της ήταν άκρως διασκεδαστική για εμάς τους τηλεθεατές.


Όλα τα είπε η Ρούλα στην εξομολόγησή της και χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό μάλιστα. Αρχικά, η Ρούλα μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να την ταλαιπωρεί:

"Δεν έχω πρόβλημα να σου πω τι βίωσα και τι πέρασα ή τι είχα αλλά φοβάμαι ότι και αυτό που θα πούμε μπορεί να θεωρηθεί σαν να προσπαθώ να χρησιμοποιώ το πρόβλημά μου. Είχα ένα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα που είναι μία φλεγμονή του μυικού συστήματος και π λέγεται πολυμυοσίτιδα. Είναι μια φλεγμονή που δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση και σε όλο το σώμα και παντού. Αυτό το πρόβλημα δεν φεύγει, έρχεται εξαφανίζεται. Απλά ακολουθώ μια ειδική αγωγή για να το κρατάω σε ύφεση. Αν δεν προσέξω πολύ και στεναχωριέμαι και πιέζω μπορεί να κινδυνεύει και η ζωή μου".


Φυσικά, η κουβέντα πήγε και στην κριτική που δέχεται η Ρούλα για την απόφασή της να παρουσιάσει το αμφιλεγόμενο ριάλιτι "Big Brother" αλλά κι εκεί δεν μάσησε τα λόγια της:

"Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν όταν λένε ότι το Big Brother είναι σκουπίδι; Σαν άνθρωπος εν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους, δεν είμαι ρατσίστρια. Δεν μπορείς να κρίνεις κανένα αν εσύ ο ίδιος δεν είσαι άμεμπτος.

Όταν εκτίθεσαι και κακία υπάρχει και την κριτική πρέπει να δέχεσαι. Αλλά δεν καταλαβαίνω μία γιατί μετά από τόσα χρόνια πορείας, δεν θα ξαναδώσω εξετάσεις, χωρίς να το λέω εγωιστικά. Δεν στεναχωριέμαι και δεν μπαίνω στη διαδικασία ν' ασχολούμαι με το τι λέγεται ή γράφεται. Πέρασα πολύ πιο σοβαρά προβλήματα και ουσιαστικά".

Για το "Greek Idol" και την επανεμφάνισή της η Ρούλα ήταν εξίσου ειλικρινής:

"Τον καιρό εκείνο ακολουθούσα μια ειδική αγωγή με ενέσεις που προκαλεί οιδήματα παντού και στο πρόσωπο. Αποφάσισα να πάρω το ρίσκο και να κάνω το 'Greek Idol' και έβαλα στην άκρη θέματα εξωτερικής εμφάνισης και γυναικείας φιλαρέσκειας. Πήρα το ρίσκο. Έτσι είμαστε εμείς οι Υδροχόοι. Παίρνουμε το ρίσκο και δεν φοβόμαστε να κάνουμε τίποτα".

Όσο για την φημολογούμενη απομάκρυνση της Κορομηλά από την διοικητική θέση που κατείχε στο κανάλι της Κάντζας, ακόμα κι εκεί η παρουσιάστρια μίλησε με θάρρος και χιούμορ:

"Πέτρο μου, εγώ δεν ξέρω κάτι, μπροστά μου τουλάχιστον δεν έχει γίνει κάτι, πίσω μου μπορεί", ενώ για τον αναβρασμό που επικρατεί στο κανάλι και τη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου τόνισε:


"Θα πάω με τους ρυθμούς της σημερινής τηλεοπτικής εποχής. Δεν θέλω να παραμένω στο ντουλάπι το παλιό μου που είναι γεμάτο επιτυχίες και με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ο Λάκης κάνει σάτιρα, όλα δικαιολογούνται. Καθόλου δεν με πείραξε η σάτιρά του".

Όσο για την έλλειψη της αντρικής παρουσίας στη ζωή της Ρούλας, εκεί η Κορομηλά μπορεί να φορέσει την πινακίδα "Ζητείται γαμπρός" στο κούτελό της αφού αποκάλυψε πως παρακαλάει τον Κωστόπουλο να της βρει άντρα όλο το καλοκαίρι ενώ τόνισε γελώντας:


"Βρε μου έναν άντρα Πέτρο! Είναι παντρεμένοι όλοι οι Γερμανοί του Άλφα", ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα νέο εστιατόριο μαζί με τον αδερφό της όπου θα πηγαίνει στο μπαρ μαζί με την έτερη εργένισσα φίλη της Νατάσα Θεοδωρίδου (άρα ο χωρισμός της τραγουδίστριας με το Θεόφιλο Τζιώτη είναι οριστικός πλέον!), μπας και βρούνε άντρα! Άσε που όπως μαθαίνουμε, σε έξι μήνες, η Ρούλα θα είναι και επισήμως ελεύθερη σφού θα πάρει στα χέρια της το διαζύγιο από το Νάσο Γαλακτερό!


Από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές της βραδιάς ήταν το αστείο που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Καρομηλά για την εμμονή της με τα τακούνια. Ο παρουσιαστής πρόσφερε στη Ρούλα ένα ζευγάρι παντόφλες, τις οποίες βέβαια δεν δίστασε να φορέσει on air! Δες τι έγινε στο βίντεο που ακολουθεί:

Από την Κατερίνα Π.