Θεοδωρίδου: οι πλαστικές, η ηλικία της και ο χωρισμός

15.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανοίγει όλα της τα χαρτιά και με αφήνει άφωνη αφού όπως και να έχει δεν είναι και λίγο μια τραγουδίστρια του βεληνεκούς της να αποκαλύπτει την ηλικία της έτσι απλά.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανοίγει όλα της τα χαρτιά και με αφήνει άφωνη αφού όπως και να έχει δεν είναι και λίγο μια τραγουδίστρια του βεληνεκούς της να αποκαλύπτει την ηλικία της έτσι απλά. Εξάλλου χρυσή μου δεν είναι και λίγο να ακούς τόσα χρόνια για τις πλαστικές που έχεις κάνει επειδή έτυχε να έχεις σύζυγο τον Αντρέα Φουστάνο! Κάποια στιγμή έπρεπε να απαντήσει και το κορίτσι...


Η Νατάσα όπως φαίνεται έχει πολλά να πει και έτσι έχει πάρει αμπάριζα τις εκπομπές του Alpha. Επόμενη στάση μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και την Άση Μπήλιου, ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και όπως καταβαίνεις δεν ήθελε και πολύ η Νατάσα να του ανοίξει την καρδιά της και να περάσει ένα "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο και να μην αφήσει τίποτα!

Η Νατάσα που λες είναι 40άρα αφού μόνο ταυτότητα που δεν έδειξε στον Κωστόπουλο: "είμαι γεννημένη το 1970" είπε λακωνικά και με άφησε να κάνω υπολογισμούς, που δε σου το κρύβω δεν είναι το φόρτε μου.

Όσο για το χωρισμό της από το Θεόφιλο Τζιώτη το Νατασάκι προτίμησε να κρατήσει σιγή ιχθύος ενώ χαρακτήρισε "πολύ γοητευτικό" τον Ανδρέα Φουστάνο. Αφού λοιπόν πάει το ένα πλήγμα της ηλικίας έρχεται το δεύτερο της πλαστικής να με αποτελειώσει, τώρα που είπα για το Φουστάνο: "Έχω βγάλει μόνο μία ελίτσα και έτσι γνώρισα τον Ανδρέα. Αυτός είναι ο λόγος που γνωριστήκαμε. Αν είσαι 28 στα 29 και πας να τραβηχτείς, έχεις πρόβλημα αλλού". Εμ ξέρεις πόσες είναι εκεί έξω χρυσή μου που έχουν το πρόβλημα αλλού; Που θα μου πεις; Ε στα ψωμάκια, στους γλουτούς, στην κοιλιά, στο μπρατσάκι....


Είδες τόσο καιρό Δημητρούλα μου το έφαγαν το κορίτσι... Επειδή δηλαδή ο πρώην άντρας της είναι ο μετρ της πλαστικής τι σημαίνει ότι έπρεπε να έχει "τραβηχτεί" παντού; Δηλαδή αν ήταν χασάπης θα είχε μπουκώσει στο κρέας; Εμ δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα!

Ελένη Αναστασάκη