"Παρά Πέντε" κάθε...15!

05.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για να λένε ότι σε μία μασχάλη δεν χωράνε δύο καρπούζια, κάτι παραπάνω θα ξέρουν και αν ο Γιώργος Καπουτζίδης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για να λένε ότι σε μία μασχάλη δεν χωράνε δύο καρπούζια, κάτι παραπάνω θα ξέρουν και αν ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν το είχε κατά νου, πλέον πρέπει να το έμαθε. Το «Παρά Πέντε» και η παρουσία του στην Γιουροβίζιον του έπεσαν τελικά πολλά, με αποτέλεσμα ο σεναριογράφος να τρέχει και να μη φθάνει. Στην αρχή, βέβαια, κάπως τα είχε βολέψει δίνοντας στο Mega το νέο επεισόδιο της σειράς στο...παρά πέντε, όμως τώρα που πλησιάζει η Γιουροβίζιον και ο χρόνος τον πιέζει, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, τουλάχιστον του σήριαλ.

Κι επειδή ο άνθρωπος δεν είναι...Superman, το τελευταίο διάστημα έδινε καινούργιο επεισόδιο για το «Παρά Πέντε» κάθε 15 μέρες. Οι φαν όμως της σειράς, κάθε φορά που προβαλλόταν σε επανάληψη ένα επεισόδιο, «έσπαγαν» τα τηλέφωνα του σταθμού, προκειμένου να μάθουν τι συμβαίνει. Μια, δυο, βγήκε το κανάλι και με δελτίο Τύπου μας ανακοίνωσε πως η σειρά γίνεται 15νθήμερη, επειδή έχει απαιτήσεις και πολύωρα γυρίσματα και η παραγωγή δεν θέλει υπό την πίεση του χρόνου να κάνει προχειροδουλειά.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν ως αποτέλεσμα η ιστορία να μην έχει τελειώσει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά να ολοκληρώνεται του χρόνου. Άντε να δούμε πως θα βγάλουμε το καλοκαίρι, με τόση αγωνία για το ποιος είναι ο μυστηριώδης αρχηγός!