Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι "άρρωστος"!

04.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κοινό έχουν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Παναγιώτης Τόκος; Ε; Και οι δύο θέλουν να...αγγίζουν την τελειότητα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κοινό έχουν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Παναγιώτης Τόκος; Ε; Και οι δύο θέλουν να...αγγίζουν την τελειότητα. Μόνο που εδώ έχουν μία διαφορά. Ο μεν Τόκος θέλει την τελειότητα στη γυναίκα, ο δε Μπέκαμ τη θέλει παντού. Από την καθαριότητα στο σπίτι, την τάξη στην ντουλάπα, μέχρι στη συμμετρία των μπουκαλιών στο ψυγείο των αναψυκτικών! Α, μην μπερδεύεσαι εδώ. Άμα είσαι ένας Μπέκαμ, στο σπίτι σου έχεις πολλά ψυγεία. Ένα για τα λαχανικά, ένα για το κρέας, ένα για τα αναψυκτικά, ένα για τα γιαουρτάκια, ένα για τα φαγητά, ένα για τις σαλάτες και ούτω καθεξής.

Η μανία του διάσημου ποδοσφαιριστή να είναι τα πάντα σε τάξη, δεν έχει να κάνει με «παραξενιά». Παρόλο που εμείς - και η Βικτόρια μαζί - αυτούς τους ανθρώπους τους λέμε «παράξενους», ο Ντέιβιντ έχει χαρτί από γιατρό, που εξηγεί επιστημονικά το πρόβλημά του. Πάσχει, δηλαδή, από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, γνωστή ιατρικά ως OCD και «χτυπάει» έναν στους 50 ανθρώπους. Ο Μπέκαμ, έχει προσπαθήσει να «γιατρευτεί», αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Το αντίθετο μάλιστα.

Μπαίνει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και πρώτα κοιτάει να είναι όλα σε τάξη, ενώ πριν φύγει από το σπίτι ελέγχει αν όλα είναι κλειστά. Το γκάζι, ο θερμοσίφωνας, τα ψυγεία, οι πόρτες, τα παράθυρα κτλ. Και μόνο γι αυτό το μαρτύριο, να τσεκάρει κοτζάμ «Μπέκιγχαμ» θα έπρεπε να κόψει το χούι του κι ας αφήσει τις επιστημονικές εξηγήσεις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]