Βανδή - Κοκκίνου μαζί το καλοκαίρι!

04.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια χαρά καλοκαίρι προβλέπεται το φετινό και κατά όπως δείχνει θα την βγάλουμε πρώτο τραπέζι Παραλιακή! Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια χαρά καλοκαίρι προβλέπεται το φετινό και κατά όπως δείχνει θα την βγάλουμε πρώτο τραπέζι Παραλιακή! Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου, στο εντελώς άσχετο συμφώνησαν να εμφανιστούν μαζί σε ένα νέο χώρο στο πρώην αεροδρόμιο. Και λέω «άσχετο» για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχήν, η Βανδή έχει να εμφανισθεί καλοκαίρι σε κέντρο από την...εποχή του Νώε! Ή μάλλον προ Ντέμη εποχή, αφού τα τελευταία χρόνια συνηθίζει τα καλοκαίρια να κάνει συναυλίες και διακοπές με τον αγαπημένο της. Φέτος, ωστόσο (θες η ακρίβεια της εποχής, θες γιατί της έλειψε η καλοκαιρινή επαφή με το κοινό της) αποφάσισε να κάνει λίγες εμφανίσεις.

Σαράντα θα είναι στον αριθμό, ενώ είπε «το κάνω που το κάνω, ας είναι με στυλ και να προκαλέσει ντόρο». Και ποία καλύτερη επιλογή από το να ενώσει τις δυνάμεις της με την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία οι φήμες τη θέλουν να είναι «στα μαχαίρια»; Η αλήθεια είναι πως οι δύο «μούσες» του Φοίβου, ουδέποτε είχαν μεταξύ τους κάποιο πρόβλημα. Φίλες κολλητές, βέβαια, δεν είναι, όμως δεν είναι και εχθροί. Εξάλλου, η Κοκκίνου κατά καιρούς δήλωνε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με την Βανδή.

Και η επιθυμία της γίνεται πραγματικότητα. Η συμφωνία μεταξύ των δύο κυριών έγινε πριν λίγες μέρες, μετά την επίσκεψη της Έλλης στο Rex. Εκεί, οι δυο τους είχαν δώσει ρεσιτάλ, όπου η Βανδή ανέβασε τη συνάδελφο της στην πίστα και μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν, ξεσηκώνοντας το κοινό. Ε, αυτά είδαν και σου λένε «ας το δοκιμάσουμε». Εξάλλου, οι εμφανίσεις είναι λίγες, οπότε και να θέλουν δεν προλαβαίνουν να «σφαχτούν». Το μαγαζί είναι του Ηλία Μαροσούλη και ποδαρικό θα κάνει ο Νίκος Κουρκούλης. Μετά τη σκυτάλη θα πάρουν οι σταρ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]