Fame Story: "Διακόπτουμε για βόμβα"!

03.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο Fame Story, όπως έχουμε πει δεν έχουν Ηλία Ψινάκη και Ανδρέα Μικρούτσικο να τους κρατάνε σε εγρήγορση....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο Fame Story, όπως έχουμε πει δεν έχουν Ηλία Ψινάκη και Ανδρέα Μικρούτσικο να τους κρατάνε σε εγρήγορση, αλλά παράπονο δεν πρέπει να έχουν. Που και που τους παίρνει κάποιος τηλέφωνο για βόμβα και τους ξυπνάει από τον ύπνο του δικαίου που τους παίρνει στα Live. Αλλά και πάλι, μη φανταστείς φοβερά πράγματα. Για παράδειγμα, στο κυριακάτικο ζωντανό, δέχθηκαν τηλεφώνημα για βόμβα και οι τηλεθεατές δεν πήραν χαμπάρι τι συνέβαινε.

Διέκοψαν κανονικά για διαφημίσεις κι αφού πέρασαν τα δύο λεπτά, ξαφνικά άρχισε να προβάλλεται το «Καφέ της Χαράς». Με την απορία μείναμε και είναι η πρώτη φορά φέτος που έπεσαν τηλέφωνα μεταξύ φίλων για το τι συμβαίνει. Ούτε μία ανακοίνωση. Μόνο προς το τέλος του επεισοδίου έβγαλαν κρόουλ πως σύντομα θα είναι κοντά μας. Κι αφού τελείωσε ο αρραβώνας του Πώπωτα, επέστρεψε η Αλιμπέρτη για να μας δηλώσει: «Διακόψαμε για λόγους ασφαλείας. Λίγες διαφημισούλες κι επιστρέφουμε με τον Γιάννη και την Μαρία».

Που ναι τα ωραία χρόνια με τον Ανδρέα; Τότε που είχε συμβεί ανάλογο επεισόδιο στο Fame Story 2 κι ο Ανδρέας σαν άλλος Νικόλας Βαφειάδης στο Κόσσοβο ανακοίνωνε πως δέχτηκαν τηλέφωνο για βόμβα, αλλά δεν είναι τίποτε και θα βγάλουν τον κόσμο ήρεμα και ωραία για ασφάλεια; Τώρα, μόνο που δεν είπε η Σοφία: «Διακόπτουμε για λίγη βόμβα κι επιστρέφουμε με Γιάννη και Μαρία». Αλλά και η ετοιμότητα του καναλιού; Φοβερή. Ούτε να το ήξεραν. Βρήκαν τον Πώπωτα και τον έβαλαν αμέσως.

Ευτυχώς, που ήταν ο Πάνος Μεταξόπουλος και άμα τη επιστροφή έδωσε λίγο νεύρο. Αν και μεταξύ μας τι είπε; Πως όλα τα κανάλια πολεμούν το Fame γιατί δεν θέλουν την επιτυχία του. Την ποια; Αλλά δεν θα τους περάσει. Αχ βρε Πάνο, αχ βρε Πάνο. Ποια κανάλια και πράσινα άλογα; Η Κλάρα του Γρηγόρη πήρε τηλέφωνο, διότι κάνουν φασαρία και δεν την αφήνουν να αφοδεύσει με την ησυχία της!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]