"Dream βρισίδι από καρδίας. Είναι μεταδοτικό"!

03.04.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» και η αθυροστομία του Ηλία Ψινάκη αντί να είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς» και η αθυροστομία του Ηλία Ψινάκη αντί να είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία, είναι πια η συνήθεια που έγινε αηδία! Με το που το ρολόι δείχνει 12 τα μεσάνυχτα, αρχίζει ο Ψινάκης τα δικά του, τα οποία τα ακούς μία φορά γελάς, τα ακούς δύο, επίσης γελάς, στην 137η φορά, όμως βαριέσαι. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά με αυτά και με αυτά τείνει να εξελιχθεί από δαιμόνιος μάνατζερ σε μία καρικατούρα που βρίζει. Καλά, για τον ριαλιτοΑνδρέα, δεν το συζητώ το ψωμί του είναι αυτό.

«Κουτί» του ήρθε η ιστορία με τον Θέμο και την πρόσκληση που έγινε πρόσκληση για να γίνει μετά απόρριψη. Συγκεκριμένα, είχαν βγει οι δυο τους στης Τατιάνας και μέσα στον τσακωμό περί λογοκρισίας και ελευθερίας λόγου των καναλιών «Εμείς στο Μαρούσι τα λέμε όλα», «Εμείς στην Κάντζα τους δεχόμαστε όλους» έπεσε η πρόκληση από πλευράς Θέμου να τον καλέσει στο Dream. Ο Ανδρέας δεν είπε αμέσως το ναι, αλλά μόλις έπεσε sms από τον Χατζηνικολάου, «Κάλεσε τον» η πρόκληση έγινε πρόσκληση.

Η περίπτωση ο Θέμος να πάει στο Live έμοιαζε με πρωταπριλιάτικο ψέμα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όπως κι έγινε. Δεν εμφανίσθηκε επικαλούμενος φόρτο εργασίας στην εφημερίδα. Ποιος είδε τον Ανδρέα και δεν έχασε την μπάλα με το λογύδριο του. Ούτε θυμάμαι τι έλεγε. Και μέσα στο παραλήρημά του, ο Ψινάκης να φωνάζει πως ακόμη είναι νωρίς, ο Θέμος θα έρθει. Και μόλις η ώρα πήγε 12 και το ημερολόγιο έδειξε 1η Απριλίου, το χιουμοράκι ο Ανδρέας ξαναχτύπησε! Μας πληροφόρησε πως ο Θέμος ήρθε, για να πεταχτεί ο Ψινάκης: «πάρε τα τέτοια μου ρε π...η». Έχεις περιέργεια τελικά ποιος πήρε τα τέτοια ποιανού; Ο Ηλίας του Ανδρέα, αφού ο Ανστασιάδης ποτέ δεν πήγε στο Live. Τι; Ποιοι παίκτες είναι προτεινόμενοι; Έχει παίκτες; Εγώ νόμιζα πως απλά είναι το μουσικό διάλειμμα στο One Ανδρέα show!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]