"Η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει γίνει παρανοϊκή"!

31.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η εξάρτηση της Γουίτνεϊ Χιούστον από την κοκαΐνη είναι ένα κοινό μυστικό εδώ και χρόνια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κανείς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η εξάρτηση της Γουίτνεϊ Χιούστον από την κοκαΐνη είναι ένα κοινό μυστικό εδώ και χρόνια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κανείς από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δεν το είχε επιβεβαιώσει επίσημα. Μέχρι, που βγήκε η κουνιάδα κι αφού αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της τα είπε όλα. Μα όλα, όμως. Σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό, η αδελφή του Μπόμπι Μπράουν δήλωσε πως η κατάσταση της Χιούστον όλο και χειροτερεύει και πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει από τα ναρκωτικά.

«Η κατάστασή της είναι τόσο άσχημη, που εμείς που τη ζούμε από κοντά φοβόμαστε πως κάποια μέρα θα πεθάνει από υπερβολική δόση» λέει η κουνιάδα, η οποία στο παρελθόν ήταν επίσης εθισμένη στην κόκα. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές είχε πάρει παρέα με την Γουίτνεϊ. Να ήταν, όμως, μόνο αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Είπε κι άλλα ακόμη πιο φοβερά. Όπως ότι η Χιούστον έχει γίνει παρανοϊκή και βλέπει παντού δαίμονες. Μέχρι μια τρύπα ναα μετά συγχωρήσεως άνοιξε στο μπάνιο, ενώ πιστεύει ότι την κατασκοπεύουν.

Η εφημερίδα Sun, που αναδημοσιεύει τη συνέντευξη, έχει και φωτογραφίες από το μπάνιο, όπου η εικόνα είναι σοκαριστική. Παντού υπάρχουν τα σύνεργα που χρησιμοποιεί η Χιούστον, ενώ όπως αναφέρει στη λεζάντα, η Γουίτνεϊ όλη τη μέρα τη βγάζει στο μπάνιο. Κι αν η κουνιάδα αποφάσισε να μιλήσει, το έκανε, διότι είναι η τελευταία ελπίδα για να σωθεί η νύφη της. Μπορεί σου λέει η κατακραυγή του κόσμου, να την ταρακουνήσει λίγο. Αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση της, δεν πα να κράζει άπασα η υφήλιος; Χαμπάρι δεν θα πάρει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]