Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Νίκος Μαστοράκης!

31.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τάξε μου, τάξε μου. Ποίος επιστρέφει στην τηλεόραση για 1.667η φορά; Ο Νίκος Μαστοράκης βεβαίως, βεβαίως
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τάξε μου, τάξε μου. Ποίος επιστρέφει στην τηλεόραση για 1.667η φορά; Ο Νίκος Μαστοράκης βεβαίως, βεβαίως, ο οποίος με αυτό το πήγαινε έλα στο τέλος θα τα καταφέρει και θα τσακώσει το ρεκόρ Γκίνες. Μόνο φέτος, ας πούμε συνεργάστηκε με δύο κανάλια, τον ΑΝΤ1 και τώρα τον Alpha, ενώ μέχρι να τελειώσει η χρονιά και με το ρυθμό που «κόβονται» οι εκπομπές του δεν αποκλείεται να συνεργαστεί και με άλλον σταθμό.

Ο Alpha, λοιπόν, που είδε το ένα μεγάλο όνομα μετά το άλλο να φεύγει, είπε να το πάρει αλλιώς και να μετατρέψει το πρόγραμμά του σε...μηχανή του χρόνου. Και ποια καλύτερη επιλογή, για τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, από τον Μαστοράκη! Έτσι, ο εν λόγω επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας (μάλλον στη μεταμεσονύχτια ζώνη του σταθμού, κάθε Δευτέρα) με την ίδια «συνταγή». Χαλαρωτικό talk show με celebrities. Κάθε φορά που ακούω για επιστροφή Μαστοράκη, αυθόρμητα μου έρχεται στο μυαλό η...νύχτα της μαρμότας.

Αν ευελπιστούν στον Alpha σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης; Μπααα. Βρήκαν εκεί μία τρύπα και είπαν να την κλείσουν. Πάντως, ο Μαστοράκης είναι αισιόδοξος πως η εκπομπή θα πάει καλά κι ας τον βάλλουν τα κανάλια, οι εφημερίδες και όλοι όσοι θυμούνται σε κάθε τηλεοπτική επιστροφή του ότι είναι ένα «αξιοθρήνητο χουντικό κάθαρμα». Σε αυτούς, μάλιστα αφιερώνει ως δώρο την εκπομπή του. Και όσοι σκέφτονται να αρνηθούν, ένα έχω να πω...τα δώρα δεν δωρίζονται!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]