Μπρίτνεϊ Σπίαρς: πρώην εναντίον νυν!

31.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο Κέβιν Φεντερλέιν δεν κάνει για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, γιατί είναι χυδαίος». Η βαριά αυτή κουβέντα δεν είναι δική μου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο Κέβιν Φεντερλέιν δεν κάνει για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, γιατί είναι χυδαίος». Η βαριά αυτή κουβέντα δεν είναι δική μου, αλλά ανήκει στον Τζάστιν Τιμπερλέικ, πρώην της Σπίαρς, ο οποίος στο άσχετο αποφάσισε να μιλήσει για τον σύζυγο της πρώην του. Κι αν κρίνω από αυτά που είπε, για τον νυν θα ήταν καλύτερα να μασά παρά να μιλά ο πρώην.

Ο Τιμπερλέικ πιστεύει - και δεν του βγάζεις αυτό από το μυαλό - ότι ο Φεντερλέιν είναι ένας άξεστος και χυδαίος τύπος που δεν κάνει για την Σπίαρς. Θεωρεί, κατά κάποιον τρόπο, το γάμο τους «αποτυχημένο» και στεναχωριέται που τα πράγματα για την πρώην αγαπημένη του πήγαν τόσο στραβά. Μιλάμε ότι το στόμα του στάζει μέλι!

Τώρα πως του ήρθε στο άσχετο κι ενώ ο ίδιος τα περνάει τρέλα με την αγαπημένη του Κάμερον Ντιάζ, να μιλήσει για τη Μπρίτνεϊ; Ο ίδιος εξηγεί πως παρόλο που έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, νοιάζεται για την πρώην του, αφού πέρασαν αρκετά χρόνια μαζί. Βέβαια, η δημόσια τοποθέτησή του - κράξιμο στον Φεντερλέιν, δε σημαίνει πως άρχισε να του πονά το δόντι και πάλι για την Σπίαρς. Το αντίθετο θα έλεγα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]