"Εμφύλιος" τραγουδιστών για τα "Αρίων"!

30.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όνομα θα πρέπει να αλλάξουν τα μουσικά βραβεία «Αρίων» και από του χρόνου να λέγονται...«Απουσί-ων».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όνομα θα πρέπει να αλλάξουν τα μουσικά βραβεία «Αρίων» και από του χρόνου να λέγονται...«Απουσί-ων». Τόσες απουσίες τιμωμένων και μη προσώπων δεν έχω ματά ξαναδεί σε ανάλογη εκδήλωση και αναρωτιέμαι: «μήπως είχε εισιτήριο και σε πολλούς φάνηκε ακριβό και γι αυτό δεν πήγαν»; Ή μήπως μπερδεύτηκαν με τα βραβεία «Παπαρίων» του Λαζόπουλου και πήγαν εκεί; Οι πρώτες σειρές ήταν αδικαιολόγητα άδειες και το γεγονός δεν έχει εκνευρίσει μόνο τους υπευθύνους της οργάνωσης, αλλά και πολλούς τραγουδιστές, που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Για ακόμη μία φορά, η ατμόσφαιρα στο ελληνικό τραγούδι είναι ωραία, όπου έχουμε τους παρόντες να τα «χώνουν» στους απόντες. Η Πέγκυ Ζήνα (πήρε το βραβείο της τραγουδίστριας της χρονιάς) δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πολλοί συνάδελφοι της δεν πήγαν, ενώ η Κατερίνα Στανίση πέταξε τις μπηχτές της για εκείνους που έγιναν ξαφνικά διάσημοι και ξέχασαν από που ξεκίνησαν. Ο Θοδωρής Μανίκας, πάλι, όταν παρέδωσε το βραβείο στον απόντα Φίλιππο Πλιάτσικα σχολίασε πως στήνεις κάποιον μόνο για λόγους υγείας.

Κι αν από τη βραδιά έλειπαν ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση (είναι και η μόνη δικαιολογημένη αφού βρίσκεται σε περιοδεία), ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι, το παρών έδωσαν άλλοι εξίσου σημαντικοί και συνεπείς. Η Νάνα Μούσχουρη, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Σακης Ρουβάς, ο Πασχάλης Τερζής, αλλά και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που γι ακόμη μία χρονιά έσπασε το εμπάργκο της Heaven βρέθηκαν κανονικά στο Μέγαρο Μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί πως το εμπάργκο της Heaven «έσπασε» και η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία πήρε το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]