Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Όνομα θα πρέπει να αλλάξουν τα μουσικά βραβεία «Αρίων» και από του χρόνου να λέγονται...«Απουσί-ων». Τόσες απουσίες τιμωμένων και μη προσώπων δεν έχω ματά ξαναδεί σε ανάλογη εκδήλωση και αναρωτιέμαι: «μήπως είχε εισιτήριο και σε πολλούς φάνηκε ακριβό και γι αυτό δεν πήγαν»; Ή μήπως μπερδεύτηκαν με τα βραβεία «Παπαρίων» του Λαζόπουλου και πήγαν εκεί; Οι πρώτες σειρές ήταν αδικαιολόγητα άδειες και το γεγονός δεν έχει εκνευρίσει μόνο τους υπευθύνους της οργάνωσης, αλλά και πολλούς τραγουδιστές, που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Για ακόμη μία φορά, η ατμόσφαιρα στο ελληνικό τραγούδι είναι ωραία, όπου έχουμε τους παρόντες να τα «χώνουν» στους απόντες. Η Πέγκυ Ζήνα (πήρε το βραβείο της τραγουδίστριας της χρονιάς) δεν μπορεί να καταλάβει γιατί πολλοί συνάδελφοι της δεν πήγαν, ενώ η Κατερίνα Στανίση πέταξε τις μπηχτές της για εκείνους που έγιναν ξαφνικά διάσημοι και ξέχασαν από που ξεκίνησαν. Ο Θοδωρής Μανίκας, πάλι, όταν παρέδωσε το βραβείο στον απόντα Φίλιππο Πλιάτσικα σχολίασε πως στήνεις κάποιον μόνο για λόγους υγείας.
Κι αν από τη βραδιά έλειπαν ονόματα όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση (είναι και η μόνη δικαιολογημένη αφού βρίσκεται σε περιοδεία), ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι, το παρών έδωσαν άλλοι εξίσου σημαντικοί και συνεπείς. Η Νάνα Μούσχουρη, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Σακης Ρουβάς, ο Πασχάλης Τερζής, αλλά και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που γι ακόμη μία χρονιά έσπασε το εμπάργκο της Heaven βρέθηκαν κανονικά στο Μέγαρο Μουσικής. Αξίζει να σημειωθεί πως το εμπάργκο της Heaven «έσπασε» και η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία πήρε το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης.
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όνομα θα πρέπει να αλλάξουν τα μουσικά βραβεία «Αρίων» και από του χρόνου να λέγονται...«Απουσί-ων».